Wellicht heeft u in de wandelgangen het veel besproken fenomeen, “bindweefselmassage gezicht”, wel eens voorbij horen komen. Bij deze populaire methode om uw huid weer te laten stralen wordt gebruik gemaakt van knedende of rollende massagegrepen. De massage wordt uitgevoerd in de diepere laag van de huid waardoor het bindweefsel soepeler wordt. Het soepeler maken van de huid zorgt voor onder andere een betere doorbloeding en een verbeterde huidconditie. Hoewel er in de meeste gevallen wordt gekozen voor het gezicht, is het ook mogelijk om deze massagetechniek toe te passen op het gehele lichaam. Bent u benieuwd wat een bindweefselmassage voor u kan betekenen? Lees dan snel verder!

Voordelen gezichtsmassage

Een gezichtsbehandeling aan de hand van een bindweefselmassage is erg effectief en brengt daarom ook vele voordelen met zich mee. Het doel van deze gezichtsmassage is het stimuleren van het collageen in de huid. Collageen is een lijmvormend eiwit wat onderdeel uit maakt van het bindweefsel van de mens. Door het versoepelen van het bindweefsel zal de huid minder last hebben van blokkades en energietekorten. Ook zal de huid minder moeite hebben met het afvoeren van afvalstoffen. Dit zal ertoe leiden dat u minder snel last krijgt van rimpels en acne. In een situatie met veel stress of inspanning kan het voorkomen dat er meer spanning op het gezicht komt te staan, doordat de spieren zich te dicht onder de huid bevinden. Door het losser kneden van de huid zal deze elastischer worden, waardoor de spanning op de huid in het gezicht afneemt.

Bindweefselmassage gezicht voor en na: het resultaat

Na een bindweefselmassage zult u ongekend verschil merken. De huid voelt soepeler aan, en ook littekens en acne zullen zichtbaar verminderen. Daarnaast helpt een bindweefselmassage in het gezicht tegen rimpels, welke na enkele behandelingen zullen afnemen. Omdat de huid ‘hardhandig’ wordt gerold en gekneed komt de doorbloeding opgang. Nadat de behandeling heeft plaatsgevonden ziet de huid er dan ook nog lichtelijk rood uit. Dit zal naarmate u meerdere behandelingen heeft gehad afnemen, met een steviger en gezonder uitziend gelaat als resultaat.

Bindweefselmassage gezicht ervaringen

Als we kijken naar de ervaringen met betrekking tot bindweefselmassages krijgen wij alleen maar lovende reacties. In de meeste gevallen is er een zichtbaar resultaat te zien in de conditie van de huid en ziet de huid er stukken gezonder uit. De massages worden als heerlijk omschreven door onze klanten, die zich weer als herboren voelden.

De prijs voor een bindweefsel gezichtsmassage

Er wordt aangeraden de bindweefselmassages in kuurverband toe te passen. Door de massage meerdere keren te herhalen zal het resultaat optimaal blijven. De prijzen van deze massages verschillen heel erg per salon en behandeltijd. Vaak variëren de prijzen voor een behandeling tussen de 30 en 50 euro voor 30 minuten. Deze kleine investering levert een hoop op voor uw huid en is daarom zeker de moeite waard. Bij The Beauty Club bieden wij verschillende behandelingen aan die overeenkomen met de bindweefsel gezichtsmassage. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag hier een gratis huidanalyse aan!

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.