Het Instituut

Cosmetisch Cos-Medisch Huid en PMU Instituut

Het Instituut

The Beauty Club is het huid instituut wat zich onderscheid door de grote kennis van zaken ondersteund door opleidingen (Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie), verschillen specialisaties geregistreerd bij branchevereniging Ambos (welke zorgen voor de mogelijkheid van vergoedingen via zorgverzekeraars), bijzonder medische behandelingen, maar vooral door een effectief en bewezen resultaat.

Bij The Beauty Club kunt u rekenen op een persoonlijk advies in behandelingen en producten die 100% resultaat gericht zijn en afgestemd op uw huid en wensen.

Daarbij bent u verzekerd dat wij uw huid nauwlettend in de gaten houden op ‘verdachte plekjes’ die op huidkanker of op een voorstadium van huidkanker lijken. Mochten we een vermoeden hebben zullen wij u professioneel doorverwijzen naar uw arts met een doorverwijzing brief in vaktermen inclusief bijbehorende Provoke, de ABCDE-Regel analyse en foto’s van ons huidanalyse apparaat.

over onze behandeling

Het was mijn droom om een instituut op te richten waar klanten na toe komen en weten dat ze de beste zorg, advies en persoonlijke behandeling krijgen en wij ik kan zorgen dat wensen qua huid uit komen. En de verwachting qua resultaat van de huid behaald wordt en ze daar 100% op kunnen vertrouwen dat wij hier het beste advies in geven en er alles aan zullen doen om dit doel te behalen.

Na jaren lang gewerkt te hebben als cosmetica trainer voor een aantal van de grootste bekende merken die de cosmetica branche kent, was het tijd om niet alleen een doorgeef luik meer te zijn via professionals naar de klant, maar direct de persoon te kunnen helpen met een huidprobleem of te helpen een huidwens doel te realiseren.


The Beauty Club

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Engelsche Boomgaert 15
3131NN Vlaardingen
Tel: 010-8417889
Tel: 06-24317838
info@thebeautyclub.nl

           

Om die reden heb ik de opleiding Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie gevolgd waarvan ik in 2015 mijn diploma heb behaald. Hoe ik een eigen instituut zou gaan starten wist ik toen nog niet, maar dat ik dit ging gebeuren wist al wel zeker. Terwijl ik zwanger was in 2015 behaalde ik al mijn specialisaties en na een lange verbouwing konden wij dan in mei 2016 officieel de deuren openen van The Beauty Club.

In mijn eigen salon gebruik ik de merken Nimue en pHFormula, en door het wegvallen van de trainer bij de leverancier kon ik deze functie over nemen naast mijn eigen salon. Tot op de dag van vandaag train ik nog met veel plezier andere salons van Amsterdam tot Zeeland, hierdoor ben en blijf ik altijd up-to-date wat zich afspeelt in de branche.

Bij The Beauty club mocht met volle trots al snel de behandelingen uitbreiden met de TriPollar, het merk MeLine en het huidanalyse apparaat de Observ. Bij The Beauty Club blijven wij ons continue ontwikkelen en om die reden heb ik eind 2017 de specialisatie permanente make-up (PMU) kunnen toevoegen aan het rijtje specialisaties. 

Al met al het ertoe geleid dat The Beauty Club in de korte tijd van haar bestaan is gegroeid tot een goed lopend Instituut, waarbij we uw huid altijd voorop zullen stellen.

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Maak direct een afspraak voor een behandeling

Afspraak maken

Geen sjaal meer om!

Ik durf weer over straat! Normaal verborg ik mijn gezicht het liefst onder een sjaal.
Gelukkig hoeft dit nu niet meer!


Esther

Deze behandeling heeft mij super geholpen!

Ik weet nu pas hoe fijn het is nu ik van mijn acne af ben!
Ik had veel eerder moeten gaan, maar ik schaamde me ervoor.
Sibel, ik ben je eeuwig dankbaar!


Robert

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.