Huidverbetering om een huidprobleem op te lossen

Pigmentvlekken, acne , rosacea, couperose, droge huid, littekens, verwijderen van huidoneffenheden

Huidverbetering

Huidverbetering betekent letterlijk de huid verbeteren en helpen het huid probleem op te lossen. Met dank aan de nieuwste producten kunnen we diep in de huid werken, daar waar het probleem zich voor doet en oplossen waar het ontstaat. Hierdoor heb je eindelijk resultaat van behandelingen en product gebruiken en brengen wij jou huid in balans en in een topconditie wat zorgt voor een stalende huid.

over onze behandeling

Wat is Huidverbetering eigenlijk? Het woord zelf zegt het eigenlijk al; het verbeteren en/of oplossen van een probleem in het huidbeeld door middel van behandelingen, in samenwerking met het gebruik van thuisproducten die de behandelingen ondersteunen en het resultaat van de behandeling weten vast te houden. Verschillende huidproblemen die wij kunnen verhelpen zijn bijvoorbeeld acne, hyperpigmentatie, huidverjonging, overbeharing, rosacea en het verfijnen van het huidbeeld.

 

 


The Beauty Club

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Engelsche Boomgaert 15
3131NN Vlaardingen
Tel: 010-8417889
Tel: 06-24317838
info@thebeautyclub.nl

           

Niet iedereen realiseert zich dat de huid ons grootste orgaan is, het orgaan dat ons beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid is ook een reflectie van de het functioneren van het lichaam in zijn geheel, daarom kan de oorzaak van een huidprobleem meerdere oorzaken hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld slechte voeding of veelvuldig blootstaan aan zonlicht. Door dit soort schadelijke invloeden zal de huid beschadigen, wat kan leiden tot een droge, slappe, gerimpelde en/of gepigmenteerde huid.

Niet altijd wordt bij een droge, slappe, gerimpelde en/of gepigmenteerde huid aan een huidprobleem gedacht, en soms zijn de tekenen op de huid nog niet duidelijk zichtbaar.

 

Huidverbetering willen we allemaal, maar hoe weet u of een behandeling of crème ook echt huidverbeterend werkt? Om te begrijpen wat huidverbetering inhoud kijken we even naar de opbouw van de huid. De huid bestaat maar liefst uit 7 lagen en beschermt ons tegen ziekteverwekkers en vuil.

De bovenste twee lagen, de hoornlaag, zijn dood en passief. Als u bijvoorbeeld een crème op uw droge huid aanbrengt gebeurt er eigenlijk niets. Behalve dan dat de huid (tijdelijk) lekker aanvoelt en niet trekt. Willen we meer bereiken dan moeten we een stap verder dan de hoornlaag.

De vijf huidlagen daar onder zijn wel levend. Deze vijf huidlagen bestaan voor 70% vocht. Dit vocht is essentieel voor een huid met een jeugdige en frisse uitstraling.

Hoe bereiken we deze lagen in de huid?

Door gebruik te maken van de nieuwste huid verbeterende apparatuur of van intensieve peelings- en de juiste producten met transportsysteem. Op deze manier kunnen we de levende lagen, met als belangrijkste de basaal cellen laag, waar de moedercellen zich bevinden en zorg dragen voor een continue vernieuwingsproces van de cellen, van de huid bereiken. We zijn dan in staat deze levende lagen actief te stimuleren en de basaal cellen laag, nieuwe en gezond functionerende cellen aan te laten maken. Een bijkomend voordeel is dat geconcentreerde werkstoffen daadwerkelijk dieper de huid kunnen komen waardoor zij effectief hun werk kunnen doen en we de huid eigenlijk resetten en weer als een gezonde jonge huid kunnen laten functioneren en daarbij verhelpen wij de huidproblemen van binnen uit. Nu spreken we van huidverbetering.

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Maak direct een afspraak voor een behandeling

Afspraak maken

Geen sjaal meer om!

Ik durf weer over straat! Normaal verborg ik mijn gezicht het liefst onder een sjaal.
Gelukkig hoeft dit nu niet meer!


Esther

Deze behandeling heeft mij super geholpen!

Ik weet nu pas hoe fijn het is nu ik van mijn acne af ben!
Ik had veel eerder moeten gaan, maar ik schaamde me ervoor.
Sibel, ik ben je eeuwig dankbaar!


Robert

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.