LOGGERFESTIVAL

Kom op 25 juni langs bij The Beauty Club

Eerste Medisch Schoonheidsinstituut opent haar deuren in Vlaardingen en maak vast kennis met de kracht het het concept op het Loggerfestival

Onder de naam van The Beauty Club is sinds 28 mei het schoonheidsinstituut aan de Engelsche Boomgaert 15 in Vlaardingen geopend. Bij dit schoonheidsinstituut kunt u terecht voor behandelingen die de huid verjongen, verbeteren en de huidproblemen kunnen verminderen en of verhelpen.

Het instituut is in handen van de enthousiaste ondernemer Sibel Gruber, die vol passie vertelt over haar vak. Sibel is sinds 1999 schoonheidsspecialiste en heeft in de afgelopen 16 jaar naast het vak van schoonheidsspecialist veel verschillende functies bekleed is de cosmetica, visagist en als docent op dit vakgebied. Sibel legt uit; “Door de jaren heen heb ik heel veel mensen voorzien van advies over wat goed is en wat niet op het gebied van cosmetica, mensen geschoold over hoe de huid het beste verzorgd kan worden, hoe invloeden van buiten, zoals de zon en zonnebank, de huid aantasten”. “Helaas kwam de laatste jaren het geven van behandelingen, wat ik eigenlijk het leukste vind om te doen, te weinig aan bod”. “Met het openen van mijn schoonheidsinstituut kan ik beide werelden perfect combineren”.

Sibel is 1 van 26 afgestudeerde Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie via opleidingsinstituut U-Consultancy, ze legt uit dat het grote verschil met de ‘gewone’ schoonheidsspecialist is dat de kennis over de huid en mogelijke huidaandoening groter is. “wij zijn opgeleid door dermatologen en artsen, die onderkennen dat een signalerende functie voor de schoonheidsspecialist essentieel is in de toenemende bewustwording van de maatschappij over de huid”. “Wist je dat de verwachting is dat over een aantal jaar 1 op 3 mensen te maken zal krijgen met een vorm van huidkanker en waar dat nu al 1 op de 5 is?!”

Voor het uitvoeren van de behandelingen wordt bij The Beauty Club gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur die er momenteel te koop is, en wordt er gebruik gemaakt van apparatuur die in ziekenhuizen en klinieken ook worden gebruikt. Sibel legt uit dat het belangrijk is “Enerzijds de apparatuur in huis te hebben om hoogstaande behandelingen te kunnen geven, maar anderzijds het zeker zo belangrijk is dat je trends en nieuwe ontwikkelingen volgt, en alleen met de toonaangevende apparatuur met bewezen resultaten te werken om kwaliteit naar je klant te kunnen waarborgen”

Bij The Beauty Club kunt u naast de behandelingen die uw huid verbeteren of verjongen uiteraard ook terecht voor de traditionele schoonheidsbehandelingen zoals massages, waxen, make- up, ontharen en ontspannende behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van aroma therapie van het merk CHI, puur natuurlijke huidverzorging.

Bent u ook benieuwd geworden naar The Beauty Club, op 25 juni zal er tijdens het Logger Festival  een stand zijn van de The Beauty Club naast de brug op de Westhavenkade. Tijdens dit festival zal The Beauty Club haar nieuwe make-up merk introduceren, welke volledig uit natuurlijke ingrediënten bestaat waardoor de huid niet verstopt raakt, zoals bij traditionele merken.

Ter introductie van dit merk zal The Beauty Club deze zomer verschillende GRATIS make-up workshops organiseren,  voor tips en trucs. Wat moet je doen om hieraan deel te nemen? Ga naar www.thebeautyclub.nl vul daar je gegevens in, met hoeveel personen je wil komen (max. 4), en de  The Beauty Club neemt contact met je op voor een datum. (beperkte beschikbaarheid, en vol = vol)

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.