DE HUIDVERBETERENDE MERKEN van THE BEAUTY CLUB

Wil je meer weten over de bovenstaande merken?
Klik erop en lees meer over deze schitterende merken.

NIMUE

Lees hieronder meer over onze schitterende merken


NIMUE
Het internationale merk Nimue Skin Technology past al sinds 1994 perfect in de veeleisende wereld van huidverbetering en huidverjonging. Nimue is gebaseerd op de wonderen der natuur en wordt wereldwijd erkend door het verbluffende resultaat en de bijzondere combinatie van actieve ingrediënten en effectieve formules gebaseerd op biotechnologie, aromatherapie en homeopathie.
Nimue Skin Technology behandelingen en producten
Dit merk gaat een stap verder dan huidverzorging en behoort tot de nieuwste generatie derma-cosmeceuticals. De behandelingen en producten zijn geschikt om de huid zichtbaar te verjongen of te verbeteren. De huid wordt weer gezond gemaakt en de structuur van de huid is verbeterd.
Voor wie is Nimue Skin Technology geschikt?
De behandelingen en producten zijn geschikt voor alle huidtypes en leeftijden.
De huidclassificaties van Nimue Skin Technology zijn:
• Environmentally damaged skin:
voor de beschadigde huid door externe factoren;
• Hyperpigmented skin:
voor de huid met pigmentvlekken, ontstaan door invloeden van zonlicht, medicatie, zwangerschap
• Problematic skin:
voor de onzuivere probleem huid, vette – of acne huid (in sommige gevallen is vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar mogelijk)
Het resultaat van Nimue:
Een jonge, gezonde en stralende huid.


pHformula
Dit dermatologische skin resurfacing systeem richt zich op een reeks huidproblemen zoals huidveroudering, gevoeligheid, rosacea, acne en hyperpigmentatie. pHformula is het eerste pharma-cosmeceutical die het resultaat is van een innovatieve combinatie van pharma-cosmeceuticals binnen de medische wereld. Het unieke transportsysteem, waarbij huidproblemen van binnenuit worden aangepakt geeft verbluffende resultaten. Belangrijke ingrediënten zijn o.a. Retinol (vitamine A, werkt sterk verjongend) en vitamine C (antioxidant en verhelderend).
pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen, zowel voor mensen die een snel resultaat willen maar ook bij complexe huidproblemen.

Nimue 

Het internationale merk Nimue Skin Technology past al sinds 1994 perfect in de veeleisende wereld van huidverbetering en huidverjonging. Nimue is gebaseerd op de wonderen der natuur en wordt wereldwijd erkend door het verbluffende resultaat en de bijzondere combinatie van actieve ingrediënten en effectieve formules gebaseerd op biotechnologie, aromatherapie en homeopathie.

lees meer
De behandelingen en producten van Nimue voor dagelijkse huidverbetering brengen de huid weer in balans en verfijnen zichtbaar de textuur van de huid. Om verschillende huidcondities effectief te behandelen is Nimue Skin Technology gebaseerd op huidverjonging, huidverbetering, herstel, antioxidatie en zonbescherming. Het resultaat is een jonge, gezonde en stralende huid.
hoe werkt het
Het befaamde Nimue Triple Acid Complex vormt de basis van behandelingen, peelings en van bijna alle thuisproducten. Deze helende werking van de perfecte combinatie van zuren, vitamines, plantenextracten en natuurlijke bronnen bieden direct resultaat bij verschillende huidcondities, waar bij niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaak wordt behandeld. Dit merk en de bijzondere filosofie gaat hiermee een stap verder in de huidverzorging en behoort dan ook tot de nieuwste generatie derma-cosmeceuticals.
voor wie?
Nimue behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en leeftijden. Nimue heeft een speciaal ontwikkeld behandelprogramma voor alle huidclassificaties.

Environmentally damaged skin: voor de beschadigde huid door externe factoren;

Hyperpigmented skin: voor de huid met pigmentvlekken, ontstaan door invloeden van zonlicht, medicatie, zwangerschap

Problematic skin: voor de onzuivere probleem huid, vette – of acne huid (in sommige gevallen is vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar mogelijk)

Interactive skin: voor de gevoelige huid zoals couperose of rosacea

De behandelingen bestaan uit een totaalconcept inclusief pre- en postproducten. Tijdens een gratis intake gesprek kunnen wij een behandelplan op maat voor u samenstellen. Aan de hand hiervan kunnen wij u een prijsopgave doen. Als u een starterkit aanschaft, waarbij  u prijsvoordeel op de producten heeft,  krijgt u de 1e bijpassende behandeling gratis. Dit noemen wij de thuiskitdeal.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huid? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk plan van aanpak.

pHformula

pHformula

pHformula is het eerste pharma-cosmeceutical, die het resultaat is van een innovatieve combinatie van pharma-cosmeceuticals binnen de medische wereld. Combinaties van medische ingrediënten geven oogverbluffend resultaat zonder onaangename complicaties. Pre- en postproducten zorgen voor beter resultaat, voorkomen sociale ongemakken en geven een comfortabel gevoel aan de huid

lees meer
Dit dermatologische skin resurfacing systeem richt zich op een reeks huidproblemen zoals huidveroudering, gevoeligheid, rosacea, acne en hyperpigmentatie.

A.G.E. Skin Resurfacing:

 • collageenstimulatie
 • vermindering van fijne rimpels
 • versteviging van de huid

A.C.N.E. Skin Resurfacing :

 • vermindering van littekens
 • talgophoping
 • puistjes en verfijnen van poriën
 • deze behandeling is geschikt vanaf 15 jaar (vergoeding ziekenkostenverzekering mogelijk)

M.E.L.A. Skin Resurfacing :

 • egaliseert de huidskleur
 • vermindert pigment- en ouderdomsvlekken

C.R. Skin Resurfacing :

 • vermindering van couperose
 • rosacea en extreme roodheid

pHformula Skin Treatment :

 • De huid krijgt een enorme vitamine Boost!
  Retinol (vitamine A, werkt sterk verjongend) en vitamine C (antioxidant en verhelderend) geven de huid hun stevigheid en straling terug. Deze behandeling kan als Boost gedaan worden tussen de Resurfacings door of in combinatie met andere behandelingen.

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen, zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

hoe werkt het
De pHformula skin resurfacing behandelfilosofie zorgt voor het creëren van een minimale beschadiging om zoveel mogelijk cel aanmaak te stimuleren. Werkstoffen worden dieper in de huid getransporteerd, door een gepatenteerd, voor pHformula uniek transport systeem, waarbij huidproblemen van binnenuit worden aangepakt. Afhankelijk van de kwaliteit van de huid worden de werkstoffen in laagjes aangebracht en ingewerkt. Niet iedere huid is hetzelfde. Kennis van de huid en de juiste werkstoffen zijn van uiterst belang.

Direct na de eerste behandeling is er al resultaat te zien en te voelen. Voor een duurzaam resultaat bij het oplossen van huidproblemen adviseren we echter altijd meerdere behandelingen, afgestemd op uw persoonlijke behoefte.

Doorgaans zijn er minimaal 3 tot 6 behandelingen nodig waarbij de ideale interval tussen de behandelingen voor anti-aging en acne 2 tot 3 weken is;  bij hyperpigmentatie en chronische roodheid 3 tot 4 weken. Na deze behandelperiode kan men  kiezen voor een jaarlijkse behandeling of eens in de 3 maanden ‘bij te houden’ met een enkele behandeling.

voor wie?
De behandelingen van pHformula zijn geschikt voor iedereen, voor alle leeftijden en geslacht. Contra-indicaties zijn: zwangerschap, gebruik van medische vitamine A op doktersadvies en een huid met trauma of ziekte.

Er zitten geen vergelijkbare risico’s aan de behandelingen van pHformula resurfacing zoals bij een chemische peeling. De focus is niet het laten vervellen van de huid, maar om werkstoffen dieper in de huid te transporteren. Minimale vervelling kan plaatsvinden, er is echter geen sociale belemmering.

Deze behandelingen kunnen ook in de zomer worden uitgevoerd, mits men niet extreem blootstaat aan Uv-straling (zonnebaden en zonnebank). De huid moet altijd goed beschermd worden tegen de zon, ook als men geen zonaanbidder is. Wij raden altijd het gebruik aan van een goede SPF.
De behandelingen zijn voor alle huidtypen geschikt. Contra- indicaties zijn: zwangerschap, gebruik van medische vitamine A op doktersadvies en een huid met trauma of ziekte.

De behandelingen bestaan uit een totaalconcept inclusief pre- en postproducten. Tijdens een gratis intake gesprek kunnen wij een behandelplan op maat voor u samenstellen. Aan de hand hiervan kunnen wij u een prijsopgave doen. Als u een starterkit aanschaft waar u prijsvoordeel op de producten heeft, krijgt u de 1e bijpassende behandeling er gratis bij. Dit noemen wij de thuiskitdeal.

De dermatologische skin resurfacing-behandelingen van pHformula zijn een van de meest moderne behandeltechnieken binnen de esthetiek. De behandelingen zijn speciaal ontwikkeld voor artsen, klinisch verpleegkundigen en gespecialiseerde huidspecialisten, die de meest doeltreffende behandelingen willen uitvoeren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huid? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk plan van aanpak

IDUN

Eindelijk een make-up merk welke de huid niet verstikt of verstopt of welke pukkels, meeteters en huid onreinheden veroorzaakt zoals alle traditionele merken die je tot nu toe hebt gebuikt.

Met ‘traditionele’ make up merken is het ‘not done’  om deze aan te brengen na een intensieve behandelingen omdat deze de huid kunnen verstoppen, schadelijk zijn voor je huid en overgevoeligheid kunnen uitlokken door alle onnodige toevoegingen die er in zitten. Make up van IDUN minerals is anders, deze make-up is zo zacht en verzorgend voor je huid is dat het zelfs direct na een intensieve peeling gebruikt kan worden, zodat je na een behandeling stralend en verzorgd de deur uit kan. Minerale make-up is anders.

lees meer
Idun Minerals is een Zweeds make-up merk. De collectie bestaat uit make-up gebaseerd op 100% pure mineralen en verzorgende ingrediënten. Voor elk huidtype heeft Idun Minerals wel producten als foundation, concealer, bronzer en oogschaduw. De make-up veroorzaakt geen irritaties of allergische reacties dankzij de natuurlijke eigenschappen die de huid laten ademen.

Regelmatig verzorgd Schoonheidsinstituut The Beauty Club in Vlaardingen Make-up workshops. Voor beginners en gevorderden

Wil je graag een make-up workshop bijwonen, alleen, met vriendinnen of familie, of als vrijgezellen feestje?? Bij Schoonheidsinstituut The Beauty Club in Vlaardingen behoort dit allemaal tot de mogelijkheid, inclusief of exclusief hapjes en bubbels.

Voorbeeld foto’s van mijn make-up workshops volgen snel.

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.