OXY Geneo

Een 3-in-1 superfacial die uw huid op een ontspannende manier laat stralen

Oxy Geneo

OxyGeneo is geïnspireerd door de therapeutische werking van natuurlijke warmwaterbronnen, die er om bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen. De behandeling wordt gedaan met de Geneo, het eerste skincare platform aangestuurd door een tablet. De behandeling kan worden gezien als een microdermabrasie en zuurstofbehandeling ineen. 

OxyGeneo imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geëxfolieerd waardoor OxyGeneo de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

over onze behandeling

Tijden de behandelingen worden er gelijktijdig 3 functies uitgevoerd:

Exfoliatie:  het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van nieuwe, jonge cellen

Insluizen: ingrediënten worden door de huid opgenomen door de gecombineerde actie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnen uit,  wat direct zorgt voor vermindering van fijne lijntjes

Zuurstof: de gel reageert met de toegepaste kop van het apparaat waardoor er ontelbare koolstofdioxide belletjes tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Hierop reageert het lichaam door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Dit resulteert in onmiddellijke huidverbetering.

.


The Beauty Club

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Engelsche Boomgaert 15
3131NN Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

 

           

De OxyGeneo is toepasbaar op alle huiden, geschikt voor alle leeftijden, mensen die willen stralen tijdens een feestje, huidproblemen willen aanpakken (bijvoorbeeld acne of rosacea), grove poriën willen verminderen, de huidtextuur willen verbeteren, de huid willen verjongen en/of anti-aging willen.

Er is keuze uit 2 verschillende behandelmethodes.  Afhankelijk van uw huid, wensen en verwachtingen krijgt u een passend en persoonlijk advies.

NeoBright welke we gebruiken voor huidverjeugdiging, acne en oneffenheden op de huid, verhelderen van de teint, verminderen van grove poriën en het verminderen van de pigmentvlekken. Kortom een stralende huid voor alle leeftijden.

NeoRevive voor een behandeling die zich richt op huidverjonging/anti-aging, huidvernieuwing, egalisatie van de huid en vermindering van fijne lijntjes.

Zowel de NeoBright als de NeoRevive zuurstofbehandeling is geheel pijnloos en ontspannend, voor elke huidtype en leeftijd (ideaal voor de gevoelige/couperose huid) en met direct resultaat.

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Maak direct een afspraak voor een behandeling

Afspraak maken

Geen sjaal meer om!

Ik durf weer over straat! Normaal verborg ik mijn gezicht het liefst onder een sjaal.
Gelukkig hoeft dit nu niet meer!


Esther

Deze behandeling heeft mij super geholpen!

Ik weet nu pas hoe fijn het is nu ik van mijn acne af ben!
Ik had veel eerder moeten gaan, maar ik schaamde me ervoor.
Sibel, ik ben je eeuwig dankbaar!


Robert

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.