Permanent make-up Eyeliner

PMU eyeliner: infraLashes, infraShadow, GraficLiner, Wings

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & Permanente make-up Instituut

Permanente Make-up Eyeliner bij The Beauty Club

Altijd een mooie oogopslag en nooit meer uitgelopen make-up als je uit het zwembad komt? Met een permanente make-up eyeliner zit je, mede door het uitgebreide kleurenpalet, altijd goed!

Een permanente make-up eyeliner is vooral de wens voor klanten die slecht zien of een bril dragen. Ook vrouwen die hun ogen meer willen laten spreken of optisch vollere wimpers wensen. Gemak speelt natuurlijk ook een rol; met een permanente eyeliner heb je in de sauna, het zwembad en ’s ochtends vroeg, altijd een mooie oogopslag. En het aller mooiste? Nooi meer last van uitgelopen make-up!

 

 

PMU Eyeliner

Permanente Make-up Eyeliner

Permanente make-up eyeliner

Wanneer je kiest voor een permanente eyeliner, dan is deze niet geheel ‘permanent’. De eyeliner blijft namelijk ongeveer twee jaar zitten. Wanneer we de eyeliner plaatsen kunnen wij goed spelen met de kleur. Over het algemeen brengen wij veelal zwart aan als achtergrond, aangevuld met een kleurnuance naar keuze. Al jarenlang plaatsen wij met veel tevredenheid de verschillende eyeliners in de vormen naar keuze. Het aller leukste? De reacties van onze klanten: ‘Dit had ik al veel eerder moeten doen!’

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Infralash

Er zijn diverse mogelijkheden wanneer je kiest voor permanente make-up eyeliner. Zo is Infralash een veel uitgevoerde behandeling. Dit betekent dat er met een apparaat pigment tussen de wimperhaartjes wordt aangebracht. Dit geeft uiteindelijk een heel mooi effect, want uw wimpers lijken hierdoor voller.

Wing

Ook kunnen we bij The Beauty Club een ‘wing’ zetten. Waar we alert op zijn, is lijntjes niet door te laten lopen in de buitenooghoek. Dan lijkt het net of de make-up is uitgelopen. Ook moet een lijn nooit helemaal doorlopen tot de binnenrand van de ooghoek. Dat verkleint en ziet er niet stijlvol uit. Wij zorgen ervoor dat we precies in de juiste verhoudingen werken, want doet men dat niet, dan kan het lijken alsof het oog hangt.

Wil je ogen die meer spreken? Of wil je dat jouw wimpers optisch voller lijken? Dan is permanente make-up eyeliner uitstekend geschikt! Maak nu snel een afspraak bij The Beauty Club!

Onze Medisch Permanente make-up specialiste Sibel Gruber is lid van de NSGP en heeft haar specialisatie in permanente make-up aan het ANBOS behaald.

 

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Een natuurlijk uitziende look met permanente make-up van The Beauty Club!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.