Permanente Make-up

The Beauty Club is gespecialiseerd in het plaatsen van natuurlijke, permanente make-up

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Huid & Permanente make-up Instituut

Permanente Make-up bij The Beauty Club

Droom jij over de perfecte wenkbrauwen? Loopt jouw eyeliner elke keer uit? Of ben je er klaar mee om elke ochtend voor de spiegel jouw make-up aan te brengen? Dan is onze permanente make-up echt wat voor jou! The Beauty Club is gespecialiseerd in het plaatsen van permanente make-up en dermatografie. Het is dan ook onze missie om de permanente make-up op een zo natuurlijk mogelijke wijze te plaatsen. Hierbij kijken wij eerst naar jouw gezichtsvorm en botstructuur, waarna wij de perfecte vorm van jouw wenkbrauw, eyeliner of lip liner bepalen. Naast het plaatsen van permanente make-up kan je tevens ook bij ons terecht voor het corrigeren of verwijderen van de elders fout gezette permanente make-up.

Wil jij elke ochtend opstaan met een perfect gelaat? En ben je klaar met het continu moeten bijwerken van jouw make-up? Maak dan nu snel een afspraak!

Voorbeelden permanente make-up

Permanente Make-up

Permanente make-up Eyeliner

Bij The beauty Club hebben wij jarenlange ervaring in het plaatsen van permanente eyeliner. Wanneer dit op de juiste manier wordt geplaatst kunnen de ogen meer gaan spreken. Hierbij gebruiken we verschillende kleurstellingen, die het aangezicht evenals de oogopslag kan verfraaien. Wanneer we de permanente eyeliner plaatsen wordt dit tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Tevens ben je volledig vrij in je keuze van de vorm, waarbij wij jou graag adviseren.

Permanente make-up lippen

Bij het plaatsen van permanente lipliner kan een natuurlijke aanvulling of een extra accent worden bereikt. Bij The Beauty Club heb je de keuze om te kiezen voor een lipschaduw (van donker naar steeds lichter) of full lips. Veel vrouwen kiezen voor deze lipliner om de asymmetrische vorm van de lippen te herstellen. Wanneer je kiest voor een permanente lipliner kan je kiezen uit verschillende kleuren, maar ook voor een minder opvallende liner. Deze lipliner kan een vage lipcontour weer een mooie vorm geven. Draag je vaak lippenstift? Kies er dan voor om de gehele lippen te laten pigmenteren, zodat je elke dag met een prachtige kleur op je lippen wakker wordt en lippenstift overbodig is!

 

PERMANENTE MAKE-UP WENKBRAUWEN

Permanente Make-up technieken voor wenkbrauwen 

Bij The Beauty Club maken wij bij het plaatsen van permanente wenkbrauwen verschillende technieken, zoals de 3D Hairstroketechniek, schaduwtechniek, Microblading en de Ombre techniek. Onze Medisch Permanente Make-up specialist Sibel Gruber is lid van de NSGP en heeft haar specialisatie in permanente make-up aan het ANBOS behaald.

Voorafgaand aan de behandeling maken wij gebruik van diverse metingen om de vorm van de wenkbrauwen te bepalen en symmetrisch te maken. Voor meer informatie over de meting methode, klik hier!

3D-Hairstroketechniek

Door het gebruik van een 3D hairstroke techniek creëren wij naturel en echt uitziende wenkbrauwen. Hiervoor gebruiken wij een tattoo naald, waarmee wij kleine streepjes pigment tatoeëren. Op deze manier worden er kleine ‘haartjes’ getatoeëerd, die precies lijken op jouw eigen wenkbrauwhaartjes. Deze techniek is snel en efficiënt, waarbij het pigment machinaal of manueel de huid ingaan. Deze behandeling is mogelijk bij elk huidtype. Middels deze behandeling brengen wij het pigment niet zo diep in de huid in als bij een tatoeage, hierdoor vervaagt de kleur na verloop van tijd.

 

Schaduwtechniek 

Deze methoden wordt van oudsher gebruikt om wenkbrauwen op te vullen. Tegenwoordig gebruiken wij deze methode om met een permanente make up machine het kleurpigment in de huid te ‘poetsen’. Zo creëren wij een mooie schaduw onder de eigen wenkbrauw. Na deze behandeling ziet het eruit als de wenkbrauw met een zacht potloodje is in geschaduwd. Deze behandeling is uitstekend geschikt voor mensen met een complete vorm wenkbrauw, maar te dun ‘begroeid’.

Permanente make-up is voor veel vrouwen een enorme uitkomst. Heb je vroeger je wenkbrauwen verkeerd geëpileerd, waardoor je niet meer tevreden bent over de huidige vorm? Met permanente make up heb je binnen no-time weer een prachtige wenkbrauw, en ook de lip- en eyeliner zijn vaak niet van normale make up te onderscheiden! Met permanente make up zie je er elke dag verzorgt uit, zonder dat je make up aan hoef te brengen.

 

Lees hier meer

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Creëer de perfecte look met de permanente make-up van The Beauty Club
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.