Permanente Make-Up Lippen

Mooie, gekleurde lippen binnen handbereik

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Huid & Permanente make-up Instituut

Permanente Make-up Lippen bij The Beauty Club

Door de geoptimaliseerde en verfijnde technieken liggen mooi gekleurde lippen binnen ieders handbereik.

Een heel nieuwe techniek binnen The Beauty Club is permanente make-up voor de lippen, met full lips en geschaduwde lippen als resultaat. We zijn een van de weinigen die deze techniek aanbieden; van vol gekleurde lippen tot een zacht blush effect. In het verleden waren er eigenlijk geen goede pigmenten om lippen te behandelen, maar er zijn nu nieuwe, verfijnde pigmenten en een geoptimaliseerde methode die een mooi, blijvend resultaat waarborgt.

 

 

Lees hier meer

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:
  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:
  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Permanente Make-up Lippen

Lip Schaduw

Middels permanente make-up lippen kan, behalve volledig ingekleurde lippen, ook alleen de lip geschaduwd worden. Het mooiste resultaat is om dit subtiel en natuurlijk te doen. Op foto’s van behaalde resultaten, is te zien dat de lippen na de behandeling vrij fel gekleurd zijn, maar de intense kleur loopt binnen een paar dagen voor de helft terug. Na een week of vier openbaart de echte kleur zich, maar dan heel zacht.  

ALGEMENE INFORMATIE

Middels permanente make-up voor lippen behandelen we niet alleen de kleur van de lippen, maar ook een afwijking in het gezicht (zoals een hazenlip) herstellen. Wanneer je kiest voor permanente make-up lippen heb je drie behandelingen nodig, Dit, omdat de pigmenten altijd in laagjes worden aangebracht. Gemiddeld brengen wij dan ook 3 lagen aan per behandeling, en liggen er aan het eind van de drie behandelingen dus 9 laagjes pigment in de huid. Deze opstapeling van meerdere lagen resulteert in een mooier en langduriger resultaat. Omdat permanente make-up niet écht permanent is, adviseren wij altijd één keer per jaar terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Wanneer je hier niet voor kiest zal de kleur op de lippen na ongeveer 2 tot 5 jaar helemaal verdwenen zijn.

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Ook weer prachtig gekleurde lippen? Maak dan snel een afspraak!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.