Permanente Make-up Wenkbrauwen

Hairstorkes-, ombre-, microblading- en schaduwtechniek

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanent make-up instituut

Permanente make-up wenkbrauwen bij The Beauty Club

Mooie wenkbrauwen… Wie wil dat nou niet? Bij The Beautyclub maken wij gebruik van verschillende technieken om tot het gewenste resultaat te komen. Permanente make-up is dan ook een essentieel onderdeel van ons totale behandelpakket.Onze werkwijze? Met een soort dikke pen met opzetstuk waar een heel klein naaldje opzit, worden de haartjes als het ware getekend. Er zijn verschillende naalddiktes en de naald gaat alleen het bovenste deel van de lederhuid. Onze Medisch Permanente Make-up specialiste Sibel Gruber heeft haar specialisatie in permanente make-up aan het ANBOS gehaald en is daarnaast lid van de NSGP.

Niet tevreden met jouw wenkbrauwen? En wil jij elke ochtend opstaan met een perfect gelaat? Maak dan nu snel een afspraak voor permanente make-up wenkbrauwen bij The Beauty Club!

PERMANENTE MAKE-UP VOORBEELDEN

Intake permanente make-up wenkbrauwen

Wanneer je dit traject aangaat, zijn we de eerste behandeling ruim twee uur bezig. Het vergt uitleg, niet alleen over werkwijze maar vooral over de vorm – de wenkbrauw dient namelijk perfect te passen bij de gezichtsvorm – en de kleurkeuze. Aan de hand van een kleurenwaaier wordt de juiste kleurcombinatie samengesteld. Klanten die het ‘eng’ vinden om bijvoorbeeld te donker te gaan, kiezen in eerste instantie vaak voor een iets lichtere kleur, maar willen dan in behandeling twee toch iets meer pigment. De kleurkeuze is een vak apart; eerst een constatering of het om een koel of warm type gaat, en dan verder finetunen. Niks wordt aan het toeval overgelaten. Pas als de gekozen kleur de perfecte match vormt met de ondertoon van de huidskleur, zijn we tevreden bij The Beauty Club. Het doel? Een perfecte harmonie met de kleurtoon van de wenkbrauw en de vorm van het gezicht.

De tweede behandeling duurt een uur en de laatste behandeling een half uur. Steeds met een pauze van zes weken ertussen. Na anderhalf jaar komt u weer terug om de kleur op te frissen.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Algemene informatie 

Voorafgaand aan de behandeling maken wij gebruik van diverse metingen om de vorm van de wenkbrauwen te bepalen en symmetrisch te maken. Voor meer informatie over de meting methode, klik hier!

Hairstrokes zijn vooral geschikt voor vrouwen waarbij de wenkbrauwen niet compleet zijn. Door ziekte, of door verkeerd epileren. Of wanneer je gewoon mooie, volle wenkbrauwen wilt hebben in een andere, meer sprekende vorm. Tevens krijgen we in The Beauty Club klanten die hun wenkbrauwen laten corrigeren omdat er in het verleden iets mis is gegaan.

Twee fabels

Over hairstrokes doen nogal wat verhalen de ronde. Zo zou het machinaal aanbrengen pijn doen. Ons credo is dat pijn lijden niet hoeft, want wanneer je een half uur voor de behandeling de verdovende crème Emla op het gebied aanbrengt, is de pijn minimaal. Emla is op doktersrecept verkrijgbaar. Voel je dan helemaal niks? Uit onderzoek blijkt dat klanten soms zeggen dat het apparaat een trillend effect geeft, of zelfs een beetje kietelt.

Graag willen we ook nog benadrukken dat deze methode niet zo kostbaar is als vaak gedacht wordt. Als Permanente Make-Up deskundigen weten we dat pigment in drie fases aangebracht dient te worden om het zogenaamde ‘stapeleffect’ te realiseren. Het kan dus zijn dat iemand anders de methode goedkoper aanbiedt, maar dan wellicht maar een of twee behandelingen geeft en dus minder effect bewerkstelligt.

 

Lees hier meer

Huid & Permanente Make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Creëer wenkbrauwen precies naar uw wens met de permanente make-up van The Beauty Club
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.