FUSION MONOPEN

Fusion Monopen 

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechterd, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon(nebank), airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.

lees meer

Fusion Monopen is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, mag een Monopen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Hoe werkt het?

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk genezen, met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! De behandeling wordt afgesloten met een kalmerend, voedend, herstellend en verzachtend masker!

Voor wie?

De behandelingen met de Fusion Monopen zijn geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren waaronder de donkere en gepigmenteerde huid.  De verschillende krachtige, zuivere en steriele ampullen voor de Monopen voldoen aan alle vereisten, waardoor ze 100% veilig zijn bevonden. De sterke concentraties geven de huid als het ware nieuwe energie en daadkracht bij het gezond worden en het verjongen van celdeling.
Ongeacht of men volume, verstrakking, compactheid of een fijnere huidstructuur wil, voor alle huidproblemen is er de ultieme oplossing!

Fusion Monopen heeft als resultaat:

– Huidverstrakking en -verjonging
– Grauwe en doffe huidkleur verminderen
– Huidversteviging
– Grove poriën en littekens verminderen
– Zonbeschadigde huid verbeteren
– Stimuleert de aanmaak van Collageen
– Versteviging van de huid
– Rimpels verminderen

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.