HUIDKANKER EN ZONBESCHADIGING

Huidkanker en zonbeschadiging

Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker onder blanke mensen. In de meeste gevallen is huidkanker het gevolg van te veel blootstelling aan UV-straling. Deze UV-straling komt van nature voor in zonlicht. Als de huid te vaak en te lang aan UV-straling wordt blootgesteld, kunnen de huidcellen beschadigen. Op langere termijn kan huidkanker het gevolg zijn.

Grofweg wordt huidkanker onderverdeeld in zogenaamde melanomen (kwaadaardige moedervlekken) en niet-melanomen. Een melanoom is een vorm van huidkanker die ontstaat uit melanocyten, de pigmentvormende huidcellen. Niet-melanomen zijn vormen van huidkanker die ontstaan uit andere huidcellen dan melanocyten. De meest voorkomende andere vormen van huidkanker zijn het plaveiselcel- en basaalcelcarcinoom. Huidkanker kan voorkomen op vrijwel het gehele lichaam.

Door mijn titel Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie hebben wij als schoonheidsspecialist een signalerende functie. Dit houdt in dat wij uw huid nauwlettend in de gaten houden door middel van de OBSERV waarmee wij dieper in de huidlagen kunnen kijken en u door zullen sturen met een ondersteunende brief naar uw huisarts wanneer wij een vermoeden hebben. Wij werken nauw samen met een aantal huisartsen en huisartsenpraktijken in Vlaardingen en omgeving.

Zonbeschadiging kunnen wij verhelpen door verschillende peelings en resurfacing behandelingen

MeLine: gespecialiseert in alle vormen pigment problemen voor alle huidtypes zelfs de donkere gekleurde huid. Dus van Fritz Patric huid type I t/m VI!! Hier zijn wij uniek mee in Nederland.  

pHformula 

InnoAesthetics

Andere huidaandoeningen

The Beauty Club

‘Your skin is our passion’

Mountain View

ADRES

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Engelsche Boomgaert 15
3131NN Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

NIEUWSBRIEF

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?