OVERBEHARING

Overbeharing

Er zijn twee vormen van overbeharing,  te weten hypertrichose en hirsutisme.

  • Hypertrichose is bovenmatige haargroei op plaatsen waar normaal al enige haargroei is. Er kunnen fijne haartjes verschijnen in het gezicht, bij de slapen en bij de wenkbrauwen. Ook zien we dat haren op de armen langer worden en in aantal toenemen. Veelal zijn onderbenen en romp ook zwaarder behaard.
  • Bij hirsutisme verschijnt veel haar op plekken waar vrouwen gewoonlijk alleen donshaar hebben: op de bovenlip, wangen, kin en hals, rond de tepels, op de borst, de rug, de buik en in de liesstreek.

Omdat overbeharing als bijzonder vervelend ervaren kan worden, bieden wij een prachtige traditionele waxing aan van het merk Lycon. Lees meer over Lycon [Hyperlink]

Tevens bieden wij de mogelijkheid uw haren definitief te verwijderen door elektrisch ontharen.  Deze methode van ontharen behoort al jaren tot de bewezen definitieve ontharingstechniek met goede resultaten. Met deze techniek kunnen ook grijze en rode haren worden behandeld en is tevens geschikt voor de donkere huidtypes.

Binnenkort kunt u bij ons ook IPL bepalingen ondergaan tegen uw overbeharing. Wij zijn gediplomeerd en hebben een ANBOS specialisatie. Dit betekent, dat u via uw zorgverzekeraar een vergoeding kunt krijgen in geval van overbeharing.

Meer informatie of wilt u op de hoogte worden gesteld zodra u hiervoor een behandeling bij ons kunt boeken?

Vul hier uw gegevens in:

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.