OXYGENEO

OxyGeneo

OxyGeneo is geïnspireerd door de therapeutische werking van natuurlijke warmwaterbronnen, die erom bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen. De behandeling wordt gedaan met de Geneo+, het eerste skincare platform aangestuurd door een tablet. De behandeling kan worden gezien als een microdermabrasie, zuurstofbehandeling en fruitzuurpeeling ineen.

lees meer

OxyGeneo imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geëxfolieerd waardoor OxyGeneo de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

Wat gebeurd er

Er worden gelijktijdig 3 functies uitgevoerd;

1. Exfoliatie: het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van nieuwe, jonge cellen
2. Insluizen: ingrediënten worden door de huid opgenomen door de gecombineerde actie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnen uit, wat direct zorgt voor vermindering van fijne lijntjes
3. Zuurstof: de gel reageert met de toegepaste kop van het apparaat waardoor er ontelbare koolstofdioxide belletjes tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Hierop reageert het lichaam door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Dit resulteert in onmiddellijke huidverbetering.

Voor wie?

De OxyGeneo is toepasbaar op alle huiden, geschikt voor alle leeftijden, mensen die willen stralen tijdens een feestje, huidproblemen willen aanpakken (bijvoorbeeld acne of rosacea), grove poriën willen verminderen, de huidtextuur willen verbeteren, de huid willen verjongen, anti-aging willen, etc.

Er is keuze uit 2 verschillende behandelmethodes.  Afhankelijk van uw huid, wensen en verwachtingen krijgt u een passend en persoonlijk advies.

Voordelen:

  • Natuurlijk zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit
  • Optimale exfoliatie (peeling) en verbeterde cel vernieuwing
  • Gelijktijdige opname van hoogwaardige ingrediënten in de huid
  • Verhoogt de werking van andere anti-aging producten
  • Meer resultaat in minder tijd
  • Geen hersteltijd maar direct een stralende huid.
  • Gemakkelijke ‘walk in – walk out’ behandeling
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Geschikt voor elke huidskleur en alle gelaatsgebieden
  • Kan het gehele jaar door worden ondergaan

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.