PIGMENTSTOORNISSEN

Pigmentstoornissen

Pigmentstoornissen zijn aandoeningen waarbij een abnormale huidverkleuring optreedt door stoornissen in de hoeveelheid van het pigment melanine. Naast het bekende Vitiligo vallen onder pigmentstoornissen huidaandoeningen als postinflammatoire hyperpigmentatie, melasma, sproeten en café au lait-vlekken. De verschijnselen kunnen worden veroorzaakt door vele factoren, waaronder huidinfecties, verwondingen, zwangerschap, geneesmiddelen, het gebruik van de pil en onderliggende aandoeningen als lichen planus (ontstekingsreactie van de huid en de slijmvliezen)

Pigmentvlekken zijn in het algemeen goed te behandelen waarbij snel resultaat zichtbaar is.  Een vereiste  bij dit soort huidproblemen is dat u te allen tijde een SPF zult gebruiken.

Wij kunnen u de verschillende mogelijkheden in behandelingen en producten uitleggen en afgestemd op pigmentstoornis een advies en behandelplan opstellen.

Maak een gratis afspraak voor huidanalyse, advies en behandelplan.

OxyGeneo+ [hyperlink]

Nimue [hyperlink]

pHformula [hyperlink]

Andere huidaandoeningen

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.