ROSACEA

Rosacea

Rosacea is een langdurige huidontsteking, waarbij bepaalde gebieden in het gezicht zijn aangedaan. Kenmerken van rosacea zijn een hardnekkige roodheid, puistjes en in een later stadium verdikking van de huid. Rosacea gaat gepaard met roodheid van neus, wangen en kin en er is een branderig gevoel in het gezicht, dat er enigszins gezwollen uitziet. In een verder gevorderd stadium is de aangedane huid donkerrood. Bij rosacea zijn de ogen ook vaak zichtbaar ontstoken. Deze zijn dan rood, droog, branderig en jeuken; patiënten hebben het gevoel dat er korreltjes zand in hun ogen zit. Uitlokkende factoren zijn flushing, gekruid eten, warme dranken en/of alcohol. Zonlicht heeft een negatief effect.

Bij The Beauty Club heeft u tal van mogelijkheden om dit huidprobleem te behandelen. Lees meer over de behandelingen voor dit huidprobleem; afhankelijk van uw behandelgeschiedenis kunnen wij behandelingen aanbieden van onderstaande merken

OxyGeneo+ [hyperlink]

Nimue [hyperlink]

pHformula [hyperlink]

Epionce [hyperlink]

Andere huidaandoeningen

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.