Nieuw: Tripollar

TriPollar 

Zeg rimpels gedag en draai de klok minimaal 10 jaar terug door tekenen van huidveroudering te verminderen. TriPollar behandelingen verbeteren de contouren en volume van het gelaat en geven een frisse, gezonde en jeugdige uitstraling en huidtextuur. De TriPollar behandeling van
OXY Geneo+ op basis van Radiofrequentie zal de huid verstevigen en de kaaklijn strakker maken.

lees meer

TriPollar is de meest geavanceerde Radiofrequentie (RF) technologie ter wereld. Radiofrequentie is een klinisch aangetoond veilige, comfortabele en effectieve technologie voor anti-aging gelaatsbehandelingen.

Een TriPollar behandeling verwarmt de fibroblasten in de huid en laat collageenvezels ‘inkrimpen’ voor een direct huidverstrakkend en liftend effect. Dit stimuleert de natuurlijke collageenvernieuwing van de huid voor een geweldig huidverstevigend resultaat en een substantiële vermindering van de zichtbaarheid van rimpels in het gelaat, de hals, kin en wangen.

De behandeling is geheel pijnloos en voelt aan als een warme massage, heel plezierig.

Behandel opties

 • Bodycontouring – TriPollar lift, verstrakt en verstevigt de huid terwijl plaatselijke vetophopingen worden bestreden: uw lichaam wordt gestroomlijnd.
 • Cellulite Reductie – TriPollar radiofrequentie bestrijdt 3 oorzaken van cellulitis in één behandeling: 1. Verkleint vetcellen 2. Verstevigt de dermis. 3. Verbetert de bloed en lymfecirculatie
 • Omvangvermindering – TriPollar radiofrequentie bezit naast klinisch aangetoonde huidverbeteringen ook de eigenschap, dat het de vrijgave van vet stimuleert en daarmee vetophopingen bestrijdt. Andere radiofrequentie technologieën werken voornamelijk op de huid en bereiken de hypodermis niet. Doordat plaatselijk vet wordt vrijgegeven is het mogelijk vetophopingen, die normaal met sporten en beweging niet weggaan, te bestrijden. Voor optimaal profijt van deze plaatselijke vrijgave van vetten is het belangrijk, dat de energie die vrijkomt na de behandeling wordt verbruikt. Dit kan worden ondersteund met lichaamsbeweging. Daarnaast is het belangrijk om het lichaam te helpen de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren door voldoende water te drinken.
 • Huidverstrakking – TriPollar radiofrequentie lift op een comfortabele wijze de verslapte huid. Het is daarmee een ideale behandeling om terug in vorm te komen en te verjongen.
 • Anti-Aging – TriPollar radiofrequentie bestrijdt rimpels en verstrakt, lift en verstevigt de huid voor een Non-chirurgische face-lift.

Voor wie?

TriPollar behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren waaronder de donkere en gepigmenteerde huid. Al na de eerste behandeling ziet u direct resultaat. Met een kuur van 6 behandelingen kan u het beste resultaat gaan behalen omdat de fibroblasten 8 weken tijd nodig hebben om collageen aan te maken. Daarom behaalt u het beste en langdurig reslutaat als u een kuur ondergaat. Daarna gaat u het resultaat onderhouden met 1 nabehandeling per 6 tot 12 weken.

Tripollar heeft als resultaat:

– Rimpelreductie
– Huidverstevigend & verjeugdiging
– Gelaatscontouring
– Huidverstrakking
– Preventieve anti-aging
– Stimuleert de aanmaak van collageen min 27% tot wel 48 %
– Super anti-aging werking

TRIPOLLAR UITBREIDING MET OXYGENEO

4 – in – 1 Super Facial

De TriPollar behandeling voor huidversteviging en een strakkere kaaklijn is met OXY Geneo+ uit te breiden. OXY Geneo+ behandeling is een behandeling waarbij je de beste resultaten krijgt in een zo kort mogelijke tijd. De OXY Geneo+ behandeling combineert de exfoliërende werking van microdermabrasie en fruitzuurpeeling met zuurstoftherapie van binnenuit. OXY Geneo+ is het alternatief voor microdermabrasie en zuurstoftherapie in 1 behandeling. De OXY Geneo+ behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

 

Boekt u een kuur van 6 behandelingen, dan betaalt u per behandeling die u ondergaan heeft. U hoeft de kuur niet ineens en ook niet vooruit te betalen. Ook kunt u te allen tijde stoppen zonder dat u de overige behandelingen nog moet betalen.

U ontvangt de 6e behandeling GRATIS als u besluit de kuur in een keer te betalen.

TriPollar

 • € 55,00 losse behandeling
 • bij een kuur van 6 behandelingen (1x per week, max 10 dagen ) betaalt u de kuur in een keer dan ontvangt u de 6e behandeling GRATIS 
 • € 25,00 bij het boeken als extra module bij een behandeling van NIMUE of pH-formula

Tripollar + OXY Geneo+ combinatie behandeling

 • € 95,00 losse kuur behandeling 60 minuten
 • bij een kuur van 6 behandelingen (1x per week of max. om de 10 dagen) betaalt u de kuur in een keer dan ontvangt u de 6e behandeling GRATIS 
 • € 55,00 bij het boeken van een standaard behandeling van Nimue of pH-formula

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.