ULTRAPEEL II

ULTRAPEEL II 

Ook voor microdermabrasie kunt u terecht bij The Beauty club. Tijdens een microdermabrasie behandeling wordt met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid verwijderd. Hierdoor worden oneffenheden verwijderd en celvernieuwing in de huid gestimuleerd.

lees meer

The beauty club maakt gebruik van de UltraPeel II, een medisch microdermabrasie apparaat. De Ultrapeel II is uitgevoerd met een zeer sterke vacuümpomp voor een uitstekende, instelbare dieptewerking.

Hoe werkt het?

Met het Ultrapeel II apparaat wordt een gecontroleerde straal van ultra fijne medische kristallen over de huid wordt gezogen. Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag (Stratum Corneum), bestaande uit dode en oude huidcellen. De huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad, gezond en in staat om werkstoffen optimaal op te nemen. Daarnaast stimuleert een gecontroleerd vacuüm de productie van collageen, waardoor de huid van binnenuit steviger wordt en zich makkelijker zal vernieuwen en verjongen. Het grote voordeel van microdermabrasie is, dat het vele malen intensiever is dan een scrub die u thuis doet.

Na de behandeling zal de huid rood zijn en kunnen er kleine bloeduitstortingen zichtbaar zijn, een volkomen normale reactie wat doorgaans na ca. anderhalf uur verdwijnt. Essentieel is, dat u UV stralingen vermijd na een behandeling en dat u een goede SPF gebruikt.

Voor wie?

Microdermabrasie behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen, voor alle leeftijden en alle huidtypes.

Hoe vaak?

Voor duurzame lange termijn resultaten adviseren wij doorgaans meerdere behandelingen. Voordat u gaan starten met een behandeling nemen we altijd door wat uw wensen zijn, wat uw huidconditie is en maken we een op uw huid aangepast behandelplan.

Een microdermabrasie behandeling kan worden gebruikt voor

  • Acne (dit apparaat is ook geschikt voor ‘actieve’ acne)
  • Littekens
  • Pigment
  • Rimpels
  • fijne lijntjes
  • ongelijkmatige huid
  • door de zon beschadigde huid
  • verouderde huid
  • grove poriën

In sommige gevallen kan de behandeling vergoed worden*

*Als u een verwijsbrief van uw arts heeft, met de diagnose acne, dan kunt u de behandelingen eventueel vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar.

 

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.