QMS: Collageen behandeling

Anti-ageing therapie zonder de huid te beschadigen

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Cosmetisch / Cos-medisch Huid & PMU Instituut

Rimpeltje hier, kraaienpootje daar, ouder worden we allemaal. Maar gelukkig kunnen we onze mooie en jeugdige huid behouden door middel van een QMS Anti-Ageing behandeling. QMS is een behandelmethode met collageen die uitstekend is voor huidverjonging en huidproblemen.

Wat is een collageen behandeling?

Collageen is een belangrijke stof in ons lichaam die zich bindt aan vocht. Hoe ouder we worden, hoe meer collageen we verliezen en om die reden veroudert onze huid. Tot de leeftijd van 27 jaar maakt de huid collageen aan, hierna worden de collageenvezels brozer. Dit kan komen door roken, milieuvervuiling, stress en te weinig vitamine C. Na de overgang verliezen vrouwen ook het oestrogeen hormoon, waardoor de veroudering van uw huid ook sneller gaat. Met een collageen behandeling van QMS gaan we effectief huidveroudering tegen.  De unieke en gepatenteerde methode brengt collageen aan in het huidweefsel zonder de huid te beschadigen met injectietechnieken. Uw huid wordt opgevuld met huideigen collageen waardoor u blijft stralen en uw jeugdige uitstraling behoudt. Deze effectieve huidverjonging behandelingsmethode bestaat uit 3 fases.

Fase 1: In deze fase herstellen we het vochtbalans en vet balans van de huid in evenwicht;
Fase 2: In deze fase gaan we werken aan het verstevigen van de huid;
Fase 3: In deze fases gaan we werken aan de perfectie zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes.

Voor de behandeling van huidverjonging met QMS doorloop je alle 3 de fases voor het beste en mooiste resultaat. Bent u benieuwd naar wat QMS voor uw huid kan betekenen? 
Maak dan gerust bij ons een afspraak om uw huid er weer jeugdig en stralend uit te laten zien!

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • rimpels
  • groeven
  • lijnen

Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • rimpels
  • groeven
  • lijnen
qms

QMS Collageen behandeling tegen huidproblemen

Een collageen behandelingsmethode werkt ook uitstekend tegen huidproblemen. Hierbij kunt u denken aan een onrustige huid, eczeem, psoriasis, rosacea en lupus.

Deze behandelingsmethode was vroeger voornamelijk voor slachtoffers van brandwonden. Collagenen hebben een ondersteunend effect bij wondgenezingen.

 

 

 

OVER QMS

De revolutionaire behandelmethode van QMS Medicosmetics is het gevolg van wetenschappelijk onderzoek door Dr. Med. Erich naar collageen en het bevorderen van wondgenezing. Zijn methode bleek ook uiterst effectief te zijn om de gevolgen van ouderdom voor de huid te behandelen. Zodoende is de QMS behandelingslijn opgezet die wij nu met veel plezier en trots kunnen toepassen in onze anti-ageing-behandelingen. 

 Het merk QMS is al voor de vierde keer op rij bekroond als beste spa merk ter wereld. De unieke en gepatenteerde methode brengt collageen aan in het huidweefsel. De huid ziet er weer stralend en jeugdig uit, dankzij de behandelingen met de producten van QMS Medicosmetics. Niet voor niets heeft het merk internationale erkenning en waardering behaald en wij zijn dan ook trotse aanbieders van de QMS producten in onze behandelingen.

 

 

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

       
Bent u op zoek naar effectieve anti-ageing behandelingen? Wacht niet langer en maak een afspraak bij The Beauty Club om uw huid er weer jong en gezond uit te laten zien!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.