Semi Medische Behandelingen

Wat zijn Semi Medische behandelingen?

Semi-Medische behandelingen

 Onze semi-medische behandelingen hebben als doel de huid te verbeteren, de huid te verjongen, anti-aging en om huidproblemen op te lossen. Onze medisch opgeleide schoonheidsspecialiste voert de behandelingen uit. Een gedeelte van deze behandelingen komt in aanmerking voor vergoeding via de zorgverzekeraars. Het gaat dan vooral om behandelingen die huidproblemen oplossen. Informeer naar de mogelijkheden bij uw zorgverzekeraar.

 

 “Wist u dat The Beauty Club gespecialiseerd is in pigmentproblemen? De MeLine behandelingen geven prachtige resultaten”.

 

 

over onze behandeling

 

Een overzicht van onze semi-medische behandelingen:
De semi medische behandelingen zijn ingedeeld in drie categorieën, zodat u een goed overzicht heeft van het doel van de verschillende behandelingen.

Behandelingen voor huidverjonging zonder inspuitingen
Deze behandelingen geven direct zichtbaar resultaat. De huid zier er jonger uit, er is meer volume in de huid, fijne lijntjes en rimpels zijn verminderd en diepe rimpels zijn minder diep geworden, ook zien de kaakcontouren er steviger uit.
Het resultaat:
De krachtige werkstoffen in combinatie met hightech-apparatuur zorgen direct voor een jongere uitstraling.

Behandelingen voor anti-aging
Na het twintigste levensjaar treedt er geleidelijk aan huidveroudering op. De celdeling vertraagt, waardoor de aanmaak van collageen en de elastine wordt verminderd. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Om de huid zolang mogelijk jong en stevig te houden zijn er de behandelingen voor anti-aging.
Het resultaat:
Vertraging van huidveroudering en een gladdere huid.

“Wij zijn gespecialiseerd in pigmentvlekken”

Behandelingen voor huidverbetering en het oplossen van huidproblemen
Deze behandelingen zijn zeer geschikt om de huid gezond te houden of huidproblemen op te lossen. Heeft u last van acne, pigmentvlekken, roodheid van de huid of andere huidklachten?
Stoort u zich aan huidoneffenheden zoals: vlekjes, adertjes, bultjes of fibroomjes boek dan een behandeling om de huid te verbeteren.
Het resultaat:
Een mooie egale en gezonde huid.

De semi-medische behandelingen van The Beauty Club
Of u nu kiest voor huidverjonging of het huidverouderingsproces tegengaan met anti-aging, bij The Beauty Club te Vlaardingen bent u bij het juiste adres. Wij hebben de juiste kennis op het gebied van dermatologie én cosmetiek om uw huid optimaal te behandelen.

“Wist u dat The Beauty Club gespecialiseerd is in pigmentproblemen? De MeLin behandelingen geven prachtige resultaten”.


The Beauty Club

Medisch Schoonheidsinstituut

“The Beauty Club”

Hoflaan 43

3134 AC Vlaardingen

Tel: 010-8417889

info@thebeautyclub.nl

           

De semi-medische behandelingen van The Beauty Club
Of u nu kiest voor huidverjonging of het huidverouderingsproces tegengaan met anti-aging, bij The Beauty Club te Vlaardingen bent u bij het juiste adres. Wij hebben de juiste kennis op het gebied van dermatologie én cosmetiek om uw huid optimaal te behandelen.

“Wist u dat The Beauty Club gespecialiseerd is in pigmentproblemen? De MeLin behandelingen geven prachtige resultaten”.

Onder Cos-Medische behandelingen vallen:

Peelingen met medische sterktes van pHformula of Innoaesthetics

Behandelingen met apparauur zoals Tripollar, OXY Geneo, Inno-TDS Micro-mesotechniek en MicroNeedling, verwijderen van huidoneffenheden.

HIeronder zijn de behandelingen beschreven:

pH-Formula: De peeling van pH-Formula behoren tot de meest krachtige en meest effectieve behandelingen. Deze peelingen gaan tot aan medische sterkte en combineren het lieve en zachte voor de huid met de krachtige resultaten uit de medische wereld.  Lees meer

InnoAesthetics: Deze leverancier heeft in eerste instantie pH-Formula ontwikkeld en daarna Innoaesthetics wat zich richt op de medisch huidverjonging en meidsche huidproblemen. Met grote trots mag The Beauty Club o.a.de eye peeling van Innoaesthetics uitvoeren en zijn wij gespecialiseert in alle pigment problemen, ook voor de donker huid, dank de Meline van InnoAesthetics.Lees meer

Tripollar: Dit is de naam van onze radiofrequentie behandeling waarmee de huid direct gelift wordt en 1/3 meer volume krijgt, kaaklijn strak is en onderkin kan verminderen al na één behandeling. Lees meer

Oxy Geneo: Deze behandeling combineerd zuurstof therapie met microdermabrasie en het insluizen van werkstoffen in een enkele behandeling. Door de zuurstof voorziening in alle huidlagen functioneerd de huid zoals in een jonge huid. Lees meer 

Inno-TDS Micro Mesotechniek:  Micro mesotechniek is gebaseerd op het direct inbrengen van actieve lichaamseigen werkstoffen in de huid met hele kleine mirconaaldjes. Doordat de ingebrachte werkstoffen heel plaatselijk een liftend en/of opvullend effect kunnen geven, is het resultaat direct zichtbaar en voelbaar. Het is een huidverbeterende behandeling waardoor de huid er jeugdiger uitziet met een direct en duurzaam resultaat. Deze techniek legt een sterk fundament voor alle andere huidbehandelingen; celvernieuwing, aanmaak collageen, elastine, hyaluronzuur, stevigheid, hydratatie en volume

MicroNeedling: is ook een vorm van meso therapie, echter met de Dermapen / Needling met roller. MicroNeedling behoort samen met Radiofrequentie tot een van de meest effenctieve methodes voor huid eigen collageen stimulatie en is hiermee samen met TriPollar de meest effectieve behandling voor meer volume en verstevigen van de huid. Lees meer

Huidoneffenheden verwijderen: Als wij ouder worden uiten zich ouderdoms vlekjes couperose spinnekopjes en andere huid oneffenheden. Dankzij onze dubbele specialisatie, en als medisch schoonheidsspecialist kunnen wij beoordelen welke plekjes wel weggehaald kunnen worden en welke niet. Lees meer

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Maak direct een afspraak voor een behandeling

Afspraak maken

Geen sjaal meer om!

Ik durf weer over straat! Normaal verborg ik mijn gezicht het liefst onder een sjaal.
Gelukkig hoeft dit nu niet meer!


Esther

Deze behandeling heeft mij super geholpen!

Ik weet nu pas hoe fijn het is nu ik van mijn acne af ben!
Ik had veel eerder moeten gaan, maar ik schaamde me ervoor.
Sibel, ik ben je eeuwig dankbaar!


Robert

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.