Specialist in peelings

fruitzuur peeling, skin resurfacing peeling, chemische peeling, natuurlijke peeling

Specialist in Peelings

Peeling specialist

Dank dat ik Praktijk Trainer ben voor de prachtige merken Nimue en pH Formula heb ik een schat van ervaring mogen opdoen met pellingen en heb ik mij hier in gespecialisserd.

Bij The Beauty Club kun je peelingen ondergaan met Fruitzuren, skin resurfasing peeling, chemische en natuurlijke peeling.

Dat is een hoop keus hoor ik je denken, maar gelukkig hoef je niet zelf een keuze te maken welke peeling voor jou geschikt is.

Wij adviseren en stellen voor jou een persoonlijk behandelplan samen nadat wij een huidscan hebben gemaakt met de OBSERV 520. Daardoor kunnen wij jou ook een behandlpakt aanbieden wat jou een voordeel oplevert in kosten op de behandling en producten. Vraag een proefbehanling aan en wij laten je kenismaken met de wereld van peelingen met direct resulaat.

 

over onze behandeling

Peeling betekent letterlijk pellen, ook wel het verwijderen van een laagje huid. Het transportsysteem van de peeling bepaald de diepte van een peeling, wat invloed heeft op het gewenste resultaat. 
Het doel van een peeling is om de huidconditie te verbeteren, de halt toe te roepen aan huid veroudering (anti-aging) of een huidprobleem op te lossen. Denk aan het verminderen van bijvoorbeeld fijne rimpeltjes, grove huidstructuur, oppervlakkig pigment, lichte zonbeschadiging en rokershuid. Daarnaast zullen diepere lijnen verzacht worden.

 


The Beauty Club

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Engelsche Boomgaert 15
3131NN Vlaardingen
Tel: 010-8417889
Tel: 06-24317838
info@thebeautyclub.nl

           

 

Een oppervlakkige peeling verwijdert een aantal laagjes van de opperhuid terwijl een medium/diepe peeling in de diepere lagen van de huid komt. De huidconditie of de huidaandoening bepaald welke peeling nodig is voor een optimaal resultaat. 

De diepere peelings zijn niet geschikt voor iedere huid, in ieder geval niet direct. Het kan noodzakelijk zijn dat voordat een diepere peeling op de huid kan worden toegepast, de huid gewend moet zijn geraakt aan oppervlakkige peelings en is een goede thuisverzorging noodzakelijk.

Er bestaan 3 verschillende soorten peelings: chemisch, mechanisch of laser. 

Chemisch: bij chemische peels worden enzymen, zuren (AHA,BHA of TCA) en/of kruiden gebruikt. Deze lossen vervolgens een dun laagje van de huid op. Er kan worden gekozen bij chemische peelings voor een oppervlakkige, medium of diepe peeling. De enzymatische peelings werken hierbij het mildste, deze geven doorgaans het minste bijwerkingen zoals schilfering en/of irritatie. Door het gebruik van peelings kunnen werkstoffen beter in de huid worden opgenomen met sneller resultaat al gevolg.

Mechanisch: Bij mechanische peels wordt een dun laagje van de huid geschraapt. 
Dit kan worden gedaan met microdermabrasie. Doordat een dun laagje van de huid wordt verwijderd, wordt de opperhuid gestimuleerd om zich sneller te gaan vernieuwen. 

Laser: lagen van de huid verwijderen door middel van laser valt onder de medium/ diepe peeling. Omdat de laser dieper de huid ingaat, is het de perfecte stap tussen een chemische of mechanische en een volledige huid resurfacing (vernieuwing).

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Maak direct een afspraak voor een behandeling

Afspraak maken

Geen sjaal meer om!

Ik durf weer over straat! Normaal verborg ik mijn gezicht het liefst onder een sjaal.
Gelukkig hoeft dit nu niet meer!


Esther

Deze behandeling heeft mij super geholpen!

Ik weet nu pas hoe fijn het is nu ik van mijn acne af ben!
Ik had veel eerder moeten gaan, maar ik schaamde me ervoor.
Sibel, ik ben je eeuwig dankbaar!


Robert

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.