Huidverjonging

Meer volume, strakke kaakcontouren, gladde huid, minder rimpels en het verwijderen van pigmentvlekken

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Cosmetisch / Cos-medisch Huid & PMU Instituut

Huidverjonging bij The Beauty Club

Bij The Beauty Club zijn we gespecialiseerd in verschillende behandelingen die huidverjonging stimuleren. Onze huidspecialisten beschikken over alle kennis met betrekking tot de huid, en beheren daarnaast de benodigde specialisaties. Wanneer wij spreken over huidverjonging hebben wij het letterlijk over het verjongen van de huid. Onze behandelingen worden vaak in kuur of in meerdere kuren van verschillende behandelingen uitgevoerd. Deze behandelingen zijn dan in dermate op elkaar afgestemd, zodat ze meerdere tekenen van huidverjonging kunnen bereiken. Wanneer uw ‘huidverjongingswens’ is bereikt gaan we over naar een andere fase, genaamd de stabiliteitsfase. Gedurende deze onderhoudsfase moeten bepaalde behandelingen worden herhaalt om het resultaat vast te houden. Dit, omdat het verouderingsproces anders weer doorgaat.

Droomt u ook van een jonge, glanzende huid? Maak hieronder dan snel een afspraak of lees meer over onze verschillende behandelingen!

 

Lees hier meer

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

The Beauty Plan

Wist u dat wij een speciaal ‘beauty plan’ aanbieden? Dit is een concept waarbij wij verschillende behandelmethoden combineren met producten voor de huidverzorging thuis. Door te kiezen voor een beauty plan wordt u member van the Beauty Club en krijgt u extra aandacht en korting. Meer weten? Bekijk dan onze pagina over beauty club plan.

Medische Peelings

Bij The Beauty Club behandelen we op een veilige manier doeltreffend de verschillende symptomen van huidveroudering. Wij gebruiken hiervoor onder andere medische peeling, die enkel door artsen, huidtherapeuten en medisch schoonheidsspecialisten mogen worden uitgevoerd. Omdat wij bij The Beauty Club zijn gediplomeerd als Medisch Schoonheidsspecialist, hebben wij een streepje voor op behandelingen uitgevoerd door andere salons.

 

Lees hier meer

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Onze merken 

Bij The Beauty Club gebruiken maken wij gebruik van drie verschillende merken tijdens onze behandelingen: pHFormula, InnoAesthetics en MeLine. Wij hebben voor het gemak hieronder wat extra uitleg over onze merken voor u op een rij gezet.

 

Medische peelings van pHFormula

Voor de medische peelings gebruiken wij onder andere pHFormula. Middels deze peelings worden er werkstoffen diep in de huid gebracht, zodat het precies op de juiste plekken zijn werk kan doen. Dit zorgt ervoor dat de huid zich in een verhoogd tempo kan vernieuwen. Omdat de huid zich in dermate vernieuwd, kennen deze behandelingen wel een down time. Dit betekent dat het mogelijk is dat je wat kleine ‘droge’ velletjes gaat krijgen, waardoor de nieuwe gezonde jonge huid tevoorschijn komt. Daarom gaan deze behandelingen altijd samen met aanvullende pre en post producten, die u thuis kunt gebruiken.

 

Medische peelings van InnoAesthetics

Een merk dat wij veel gebruik tijdens behandelingen voor huidverjonging is het merk InnoAesthetics. Dit zijn zeer speciale peelings waar wij ons mee onderscheiden en momenteel uniek zijn in Nederland. Dit merk gebruiken wij dan ook voor verschillende behandelingen, zoals de Eye peeling, Inno-TDS Micro Mesotechnie, Meline en de magnesium touch.

 

Lees hier meer


The Beauty Club

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

           
Wilt u ook weer een huid die er 10 tot 15 jaar jonger uitziet? Of wilt u meer informatie? Maak dan direct hieronder een afspraak of neem contact op voor meer informatie!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.