Welkom bij The Beauty Club!

Wilt u de beste oplossing voor uw huidprobleem, een mooie en jongere huid of uw huid in een goede conditie houden?

Dan bent u bij The Beauty Club op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering en opgeleid op HBO niveau.

Wij beschikken over medische kennis en kunde op het gebied van: dermatologie, huidveroudering en speciale huidpeelingen. U wordt behandeld met de nieuwste apparatuur en producten van bekende merken die echt resultaat geven.

In een ontspannen, luxe sfeer hebben we alle aandacht voor u en uw kostbare huid. Wist u dat we nauw samenwerken met artsen en dermatologen en dat we de wenkbrauwspecialiste van Nederland zijn?

Wij werken volgens de strenge eisen van de medische dossier voering en een voordeel voor u is dat u veel specialistische behandelingen vergoed kunt krijgen door uw ziektekostenverzekeraar.
Lees hier meer

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.