Gratis huidanalyse bij The Beauty Club

Alles voor een gezonde huid

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Huid & Permanente Instituut

Gratis huidanalyse in Vlaardingen

The Beautyclub is een schoonheidssalon gevestigd in Vlaardingen en biedt een gratis huidanalyse in Vlaardingen aan zodat u een beter inzicht krijgt in uw huidtype. Vervolgens kunnen wij aan de hand van deze analyse kijken welke behandelmethodes en verzorgingsproducten geschikt zijn voor uw huid. Een huisanalyse is geschikt voor ieder type huid en is geheel kosteloos bij onze schoonheidssalon te boeken. Maak een vrijblijvende afspraak waarbij wij u een waardevol advies geven met betrekking tot uw huidverzorging, zodat u uw huid gezond kunt houden. Een gezonde en verzorgde huid is namelijk wat elke vrouw wilt bereiken, toch? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis huidanalyse in Vlaardingen!

Gratis huidanalyse vlaardingen

Voordelen van een gratis huidanalyse

Onze specialisten vinden het net als u belangrijk om een optimaal gezonde huid te creëren. Daarom kijken wij tijdens een huidanalyse aan de hand van professionele apparatuur in de verschillende lagen van de huid, zodat wij ook onderliggende aandoeningen kunnen analyseren en verhelpen. Aan een gratis huidanalyse zitten vele voordelen vast. Zo krijgt u namelijk kosteloos een inzicht in de staat van uw huid waarbij een advies wordt gegeven over hoe u de huidconditie kunt verbeteren. Ook zullen uw huidkenmerken en een waardevol behandelplan met u worden besproken, zodat u een duidelijk beeld krijgt wat de staat van uw huid is na de behandelingen. Daarnaast zullen alle resultaten die uit de huidanalyse naar voren zijn gekomen worden opgeslagen zodat het resultaat na verschillende huidverbetering behandelingen of het verzorgen van de huid makkelijk te vergelijken is met hoe het daarvoor was.

Eye Peeling

Over onze technologie

Tijdens onze huidanalyses maken we gebruik van een speciale lichttechnologie die de diepere huidlaag analyseert. Door gebruik te maken van de Observ 520 maken wij zichtbaar wat met het blote oog niet is te zien. Dit apparaat kan door middel van gepolariseerd licht en speciale fluorescentiemogelijk uw gezichtshuid en eventuele aandoeningen zichtbaar maken.

Lees hier meer

Het resultaat

Het resultaat van de huidanalyse zal worden opgeslagen zodat het kan worden vergeleken met andere sessies. Het is mogelijk verschillende behandelingen die u worden geadviseerd bij the Beautyclub te ondergaan zodat uw huid zichtbaar zal verbeteren. Wilt u graag weten wat de conditie is van uw huid? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis huidanalyse en kom langs bij onze schoonheidssalon in Rotterdam.

 

Maak hier een afspraak voor een gratis huidanalyse in Vlaardingen!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.