Wimperlifting Vlaardingen

Dé oplossing voor vrouwen met korte of extreem stijlen wimpers

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & Permanente make-up Instituut

Wimpers liften bij The Beauty Club

Altijd al van lange, krullende wimpers gedroomd? Staat mascara nooit zoals je had gewild? En kan je niet wachten tot je eindelijk die verleidelijke krul in jouw wimpers hebt? Maak dan snel een afspraak bij the Beauty Club voor een wimperlifting behandeling. Deze behandeling is dé ideale oplossing voor vrouwen met korte of stijlen wimpers. Ervaar hoe het is om langere wimpers te hebben zonder dat je eigen wimpers worden aangetast. Dat wil jij toch ook?

 

VOOR EN NA

 

Hoe werkt een wimperlifting behandeling?

Middels een wimperlifting behandeling kunnen de wimpers op de korte termijn worden gekruld, zonder dat daar een krultang of wimperextensions voor nodig zijn. In principe is de behandeling vrij simpel. Een wimperlift behandeling speelt in op de zwavelverbindingen in de wimperharen. Deze verbindingen zorgen namelijk voor de stand van de wimpers (krul of stijl). Middels een wimperlift worden deze zwavelverbindingen verbroken, om vervolgens weer opnieuw opgebouwd te worden in een ‘krul stand’. De lotion die hiervoor wordt gebruikt moet intrekken in de wimper alvorens de tweede lotion wordt aangebracht. Deze tweede lotion zorgt voor de nieuwe zwavelverbindingen. Door het gebruik van silicone schildjes / rods, worden de wimpers in de gewenste vorm opgebouwd.

Nazorg van de wimperlift

Om het beste resultaat te behalen voor een zo lang mogelijke periode, is het noodzakelijk dat je na een wimperlift behandeling de wimpers goed blijft verzorgen. Voor het beste resultaat adviseren wij dan ook om na de behandeling de wimpers 24 uur lang droog te houden (kijk uit met douchen dus). Tevens adviseren wij om géén waterproof mascara te gebruiken, en met het reinigen van de ogen op te letten dat je dit in de richting van de lift doet. Zo voorkom je dat wimpers eventueel door elkaar gaan zitten. Tot slot adviseren wij om niet op je ogen te slapen nadat je de behandeling hebt gedaan, omdat het wimperlift middel nog de tijd nodig heeft om in te trekken.

DIVERSE VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de voordelen van een wimperlift?

De voordelen van een wimperlift zijn uiteenlopend. Na een behandeling krijg je een natuurlijke krul in de wimpers, waardoor een wimperkruller of mascara overbodig wordt. Het resultaat blijft langer zitten dan wimperextensions (namelijk 6 tot maximaal 8 weken) en is niet schadelijk voor de eigen wimpers. Daarnaast kunnen je wimpers, ten opzichte van wimperextensions, beter tegen douchen / zwemmen / zweten en make-up.

Hoe lang blijft een wimperlift?

Hoe lang je kunt genieten van jouw wimperlift is afhankelijk van het merk dat je gebruikt evenals de plek waar je het laat uitvoeren. Bij The Beauty Club gebruiken we de micro lashlift, wat resulteert in een lange levensduur van gemiddeld 6 tot 8 weken.

Wat kost een wimperlift?

De prijs van een wimperlift is afhankelijk van het merk en de salon die het uitvoert. Bij The Beautyclub kost een wimperlift behandeling €39,50. Wanneer je ook de wimpers wilt laten verven betaal je €45 euro per behandeling. 

Is een wimperlift schadelijk?

Nee, een wimperlift is niet schadelijk voor de wimpers.

Wimpers liften en verven bij The Beauty Club

Wil jij lange, krullende wimpers? Kom dan langs bij The Beauty Club voor een wimperlifting behandeling. Maak hieronder snel een afspraak bij een van onze wimperspecialisten.

 

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.