The Beauty Club: Huidtherapie in Vlaardingen!

Dé medisch schoonheidsspecialist bij u in de buurt!

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Cosmetisch / Cos-medisch Huid & PMU Instituut

Wat is een huidtherapeut?

 

Als huidtherapeut / medisch schoonheidsspecialist voeren wij bij The Beauty club diverse uiteenlopende behandelingen uit om huidaandoeningen te verbeteren. Hierbij behandelen wij zowel de zieke en beschadigde huid, maar kun je tevens ook terecht voor behandelingen die wat meer cosmetisch gericht zijn. Belangrijk is om in het achterhoofd te houden wat het verschil is tussen en schoonheidsspecialist en een huidtherapeut. Zo weet u precies welke behandelaar voor u geschikt is!

Droomt u ook van een jonge, glanzende huid zonder huidproblemen? Maak hieronder dan snel een afspraak of lees meer over onze verschillende behandelingen!

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

 • Rimpels
 • groeven
 • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

 • Rimpels
 • groeven
 • lijnen

Wat is het verschil tussen een huidtherapeut en een medisch schoonheidsspecialist?

Het verschil tussen een huidtherapeut en een medisch schoonheidsspecialist (The Beauty Club) ligt hem in het feit dat een huidtherapeut ook oedeem- en wondbehandelingen uitvoert. Tot op heden doen wij dit bij The Beauty Club niet gezien wij gespecialiseerd medisch schoonheidsspecialist zijn. Echter zullen wij deze behandeling in de toekomst toevoegen aan onze dienstverlening, om ook als huidtherapeut te werk te gaan.

 

Wat is het verschil tussen een huidtherapeut / medisch schoonheidsspecialist en een schoonheidsspecialist?

Een van de grootste verschillen met een schoonheidsspecialist is dat een schoonheidsspecialist een MBO opleiding heeft gevolgd, en vaak cosmetische en ontspannende behandelingen uitvoert. Men bezoekt een schoonheidsspecialist dus regelmatig voor een massage, manicure of gezichtsbehandeling. Een huidtherapeut daarentegen zorgt voor het behandelen van huidproblemen, en heeft een HBO opleiding afgerond. Tijdens de HBO opleiding tot huidtherapeut komen diverse onderwerpen aan bod, denk hierbij aan dermatologie, pathologie en anatomie. Middels deze weg leren wij om huidziekten en huidaandoeningen adequaat te herkennen en te behandelen. Buiten deze theoretische vakken worden tijdens de opleiding ook voldoende praktische vakken aangeboden, zoals acnetherapie en oedeemtherapie.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Wat doet een huidtherapeut?

Het doel van een huidtherapeut is het opheffen of verminderen van verschillende huidklachten. Wij behandelen regelmatig de beschadigde (zieke) huid, zoals bij littekens, pigmentvlekken of acne. Hierbij werken wij vaak samen met de huisarts en/of dermatoloog, en worden ook ernstigere vormen van huidziekten behandeld. Voor het gemak hebben wij hieronder een overzicht van de diverse behandelingen die wij aanbieden op een rij gezet:

 • Behandeling van een droge en gevoelige huid
 • Litteken behandelingen
 • Ouderdomswratten
 • Fibromen (steelwratten) behandeling
 • Pigmentstoornis behandeling
 • Overbeharing
 • Acne

Wordt een behandeling vergoed?

De behandelingen bij The Beauty Club worden in de veel gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Raadpleeg voor de zekerheid wel uw zorgverzekeraar om zeker te zijn over uw persoonlijke situatie.

Voor wie is de huidtherapeut?

Omdat het werkveld van een huidtherapeut zo ontzettend breed is, is een bezoek aan de huidtherapeut voor een ieder geschikt. Zo kan je voor medisch geïndiceerde problemen als ernstige acne en brandwondlittekens bij ons terecht. Maar ook voor cosmetische gewenste behandelingen, zoals huid verbetering en het verwijderen van overbeharing. En, voor een ieder die geen huidproblemen ervaart, zijn ook preventieve bezoeken ontzettend interessant. Hierdoor kunnen problemen en/of verergeringen in de toekomst voorkomen worden.

Benieuwd wat onze huidtherapie voor jou kan betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij een van onze experts. Wij informeren jou graag over jouw persoonlijke behandelplan.

 

 

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

       
Maak hier direct een afspraak met onze huidexperts!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.