Permanente make-up Wenkbrauwen Vlaardingen

Hairstorkes, ombre, microblading, schaduwtechniek

Permanente make-up Wenkbrauwen Vlaardingen

Mooie wenkbrauwen … Wie wil dat niet? Bij The Beautyclub is er keuze uit twee Permanente Make-up technieken met een blijvend resultaat. Hairstrokes en Ombre/Schaduw .

 

Hairstrokes. Een methode die ervoor zorgt dat u niet-van-echt te onderscheiden haartjes krijgt ‘bijgetekend’. Een snelle en efficiënte techniek waarbij pigmenten machinaal of manueel de huid ingaan. De pigmenten zijn zorgvuldig samengesteld en bootsen de natuurlijke wenkbrauwkleuren na. Deze methode is erg populair omdat het resultaat nauwelijks te onderscheiden is van natuurlijke wenkrauwen. Het pigment gaat niet zo diep de huid in als een tatoeage; de kleur vervaagt na verloop van tijd.

 Bij The Beauty Club is permanente make-up een essentieel onderdeel van het totale behandelpakket. Onze werkwijze? Met een soort dikke pen met opzetstuk waar een heel klein naaldje opzit, worden de haartjes als het ware getekend. Er zijn verschillende naalddiktes en de naald gaat alleen het bovenste deel van de lederhuid.

over onze behandeling

Uitgebreide intake

Als u dit traject aangaat, zijn we de eerste behandeling ruim twee uur bezig. Het vergt uitleg, niet alleen over werkwijze maar vooral over de vorm – de wenkbrauw dient perfect te passen bij de gezichtsvorm – maar ook de kleurkeuze. Aan de hand van een kleurenwaaier wordt de juiste kleurcombinatie samengesteld. Klanten die het ‘eng’ vinden om bijvoorbeeld te donker te gaan, kiezen in eerste instantie vaak voor een iets lichtere kleur, maar willen dan in behandeling twee toch iets meer pigment. De kleurkeuze is een vak apart; eerst een constatering of het om een koel of warm type gaat, en dan verder finetunen. Niks wordt aan het toeval overgelaten. Pas als de gekozen kleur de perfecte match vormt met de ondertoon van de huidskleur, zijn we tevreden bij The Beauty Club. Alles gaat erom de wenkbrauwen in perfecte harmonie met de kleurtoon en de vorm van het gezicht te laten zijn.

De tweede behandeling duurt een uur en de laatste behandeling een half uur. Steeds met een pauze van zes weken ertussen. Na anderhalf jaar komt u weer terug om de kleur op te frissen.


The Beauty Club
Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Engelsche Boomgaert 15
3131NN Vlaardingen
Tel: 010-8417889
Tel: 06-24317838
info@thebeautyclub.nl
           

Mooi gezicht

Hairstrokes zijn vooral geschikt voor vrouwen waarbij de wenkbrauwen niet compleet zijn. Door ziekte, of door verkeerd epileren. Of u vindt het gewoon mooi vollere wenkbrauwen te hebben of een andere, meer sprekende vorm. Ook krijgen we in The Beauty Club klanten die hun wenkbrauwen laten corrigeren omdat er in het verleden iets mis is gegaan.

 Twee fabels

Over hairstrokes doen nogal wat verhalen de ronde. Zo zou het machinaal aanbrengen pijn doen. Ons credo is dat pijn lijden niet hoeft, want als u een half uur voor de behandeling de verdovende crème Emla op het gebied aanbrengt, is de pijn minimaal. Emla is op doktersrecept verkrijgbaar. Voelt u dan helemaal niks? Uit onderzoek blijkt dat klanten soms zeggen dat het apparaat een trillend effect geeft, of zelfs een beetje kietelt.

 Graag willen we ook nog benadrukken dat deze methode niet zo kostbaar is als vaak gedacht wordt. Als Permanente Make-Up deskundigen weten we dat pigment in drie fases aangebracht dient te worden om het zogenaamde ‘stapeleffect’ te realiseren. Het kan dus zijn dat iemand anders de methode goedkoper aanbiedt, maar dan wellicht maar een of twee behandelingen geeft en dus minder effect bewerkstelligt.

 Kleine krasjes

Behalve machinaal, is het ook nog steeds mogelijk hairstrokes manueel te zetten. Met een speciaal mesje. Hierbij maken we als het ware ‘krasjes’ in de huid. Voordeel? Het is mogelijk heel fijntjes te werken maar de pigmenten komen minder diep in de huid. De meeste behandelingen worden dan ook uitgevoerd met het apparaat.

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Maak direct een afspraak voor een behandeling

Afspraak maken

Geen sjaal meer om!

Ik durf weer over straat! Normaal verborg ik mijn gezicht het liefst onder een sjaal.
Gelukkig hoeft dit nu niet meer!


Esther

Deze behandeling heeft mij super geholpen!

Ik weet nu pas hoe fijn het is nu ik van mijn acne af ben!
Ik had veel eerder moeten gaan, maar ik schaamde me ervoor.
Sibel, ik ben je eeuwig dankbaar!


Robert

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.