Gezichtsbehandeling in Vlaardingen

Alles voor een gezonde huid in Vlaardingen

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Huid & Permanente Instituut

Gezichtsbehandeling in Vlaardingen

Even helemaal tot rust komen, nergens meer aan hoeven denken en genieten van een overheerlijke gezichtsbehandeling. Dat wil toch iedereen? Bij The Beauty Club bieden wij daarom de lekkerste gezichtsbehandeling in Vlaardingen aan. Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder dan de diverse mogelijkheden en voordelen van een gezichtsbehandeling, of maak direct een afspraak om de behandeling te ervaren. Wel zo lekker, toch?

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:
  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:
  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Schoonheidssalon Rotterdam

De beste gezichtbehandeling van Vlaardingen

Een gezichtsbehandeling kan bestaan uit diverse onderdelen, en wordt bij elke salon dan ook anders uitgevoerd. Maar, bij The Beauty Club geven wij net nog even wat extra aandacht aan de huid. Door onze expertise op het gebied van dermatologie, huidveroudering en huidproblemen, is onze behandeling meer dan een ‘gewone’ gezichtsbehandeling. Daarbij beschikken al onze medewerkers over uitgebreide medische kennis op hbo-niveau, waardoor uw huid in goede handen is.

De voordelen van een gezichtsbehandeling

Kiest u regelmatig voor een gezichtsbehandeling, gecombineerd met eventueel een huid verbeterende behandeling? Dan heeft u een perfecte verzorging voor uw huid! Een gezichtsbehandeling kent vele voordelen, afhankelijk van het soort behandeling dat u kiest. Middels een gratis huidanalyse bij The Beauty Club bekijken wij uw huidconditie. Vervolgens kunnen wij een behandelplan voor u opstellen, om zo tot het gewenste resultaat te komen. Zo zal er, wanneer u een huidprobleem ervaart, eerst gefocust worden op het oplossen van dit probleem alvorens u uw huidconditie gaat onderhouden. Wanneer u geen huidproblemen ervaart zullen wij diverse onderhoudsbehandelingen adviseren. Want een mooie, egale huid willen we natuurlijk niet meer kwijt!

WELKE BEHANDELINGEN BIEDEN WIJ AAN?

Verschillende (cosmetische) gezichtsbehandelingen

Bij The Beauty Club hebben we onze gezichtsbehandelingen op diverse manieren ingedeeld, zodat u een makkelijk overzicht heeft van de mogelijkheden. Zo bieden wij een ‘Quick Cleansing’ aan voor wanneer u weinig tijd heeft, maar toch een mooie schone huid wilt hebben. Daarnaast heeft onze ‘Basic Compleet’ gezichtsbehandeling een verzorgend en voedend effect op de huid, wat de diverse huidfuncties stimuleert. Heeft u een huid zonder huidproblemen, maar wilt u huidveroudering tegengaan? Dan is de ‘OXY Hydra’ gezichtsbehandeling ideaal! Door het insluizen van speciale huidvitaminen, in combinatie met zuurstof, krijgt uw huid een echte oppepper. Het resultaat? Een direct stralende, en gladde huid. 

Natuurlijk zijn dit lang niet alle gezichtsbehandelingen. Wij bieden ook diverse huid verbeterende behandelingen aan, perfect voor wanneer u huidproblemen ervaart. Bent u toe aan een overheerlijke gezichtsbehandeling in Vlaardingen? Kom dan langs bij The Beauty Club! Maak hieronder direct uw afspraak en wij verwelkomen u graag in onze salon.

 

 

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Maak hier een afspraak bij dé schoonheidssalon in Vlaardingen!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.