GENTLEMAN TREATMENTS

Gentleman treatments 

Speciaal voor de mannenhuid hebben wij van Nimue een speciale mannenlijn. Deze Nimue mannenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke productlijn, die – in tegenstelling tot het ‘feel-good concept’ – vooral gefocust is op een resultaatgerichte benadering. De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen. Het betreft een compacte en effectieve lijn.

Heb je meer last van een extreem droge huid, psoriasis of eczeem, dan raden wij aan een van onze andere merken te gebruiken. Voor een op jouw huid afgestemd advies raden wij altijd aan om een gratis intake te doen, zodat wij aan de hand van wensen, ervaringen en de huid kunnen bepalen, welke behandelingen en merken het meest geschikt zijn.

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.