HUIDPROBLEMEN

(algemeen)

Huidproblemen (algemeen)

Helaas hebben we niet allemaal een prachtig gladde, mooi doorbloede frisse huid, zoals Sneeuwwitje.

Tegenwoordig hebben steeds vaker voeding (verkeerde voeding) E- Nummers, medicijnen, stress, milieu vervuiling, allergenen en vooral niet te vergeten UV-A, UV-B en infrarood een negatieve invloed op onze huid. Hierdoor kan op latere leeftijd eczeem ontstaan, maar ook actieve acne, rosacea, een overgevoelig huid, een extreem droge huid of een andere vorm, wat als huidprobleem kan worden bestempeld.

Vaak openbaren deze problemen zich onverwacht en is het moeilijk te herleiden waarom een huid volledig uit balans is en zichzelf niet meer voldoende kan beschermen. Stap voor stap kun je proberen uit te zoeken wat de oorzaak is, maar het liefst wil je zo snel mogelijk weer een gezonde, in goede conditie zijnde, mooie en stralende huid.

De weg naar een huisarts of dermatoloog is vaak wel aan te raden om de oorzaak vast te stellen maar biedt vaak niet de oplossing. Daarbij komt dat medicijnen en hormonzalven de huid vaak nog meer uit balans brengen.

Wij zijn gespecialiseerd in probleemhuiden en kunnen de huid in korte tijd weer in balans krijgen. Wij kunnen dit doen door de combinatie van behandelingen en producten voor thuisgebruik, zodat de huid weer in balans komt en zijn natuurlijke bescherming wordt hersteld.

Omdat iedere huid en ook huidprobleem uniek is, kunt u bij The Beauty Club terecht voor een advies en behandelplan, afgestemd op uw huid(probleem). Graag nodigen wij u uit voor een gratis intake gesprek voor het juiste advies.

Neem HIER contact op met ons

Onze merk Epionce is buitengewoon  geschikt voor extreem droge huiden, eczeem, psoriasis,  extreem gevoelige huiden en rosacea.

Epionce (hyperlink)

Het merk pHformula is   in korte tijd in staat om uw een huid te resetten en geeft de mogelijkheid  opnieuw weerstand op te bouwen. Bijzondere resultaten voor acne, rosacea en hyperpigmentatie.

pHformula (hyperlink)

Nimue: het merk voor snelle resultaten op een milde zachte wijze.

Nimue (hyperlink)

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.