Huidverzorging

voor jeugd tot 23 jaar

Huidverzorging voor jeugd tot 23 jaar.

Speciaal voor de jeugdige huid hebben wij een productlijn van Nimue in ons assortiment opgenomen. Omdat de jeugdige huid vaak wat vetter is door de wisseling van hormonen, zijn speciaal afgestemde producten aan te raden. Anders dan de producten, die te koop zijn bij drogisten en supermarkten, werken deze producten huidverbeterend, sluiten de huid niet af en drogen de huid niet uit.

De thuis gebruik producten zijn simpel en effectief en zullen het resultaat van de behandeling in de salon onderbouwen en het resultaat langer vast houden.  De zachte producten met een geweldige soft touch feeling geven jouw gezicht de hydratatie en verzorging die het nodig heeft.

Speciaal voor jou als jeugdige klant hebben wij aantrekkelijk geprijsde behandelingen, waarbij  Nimue Youth wordt gebruikt, die jou een prachtig schone heldere en stralende huid geeft.

http://www.nimue.nl/youth/

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.