VISAGIE

Visagie 

Door jarenlange ervaring als (docent) visagist en vertegenwoordiger van cosmetica merken weten wij bij de The Beauty Club als geen ander hoe je een goede make-up aanbrengt en welke producten nodig zijn voor het gewenste resultaat.

Bij The Beauty Club hebben wij gekozen voor een 100% minerale make up omdat deze make-up de huid niet verstopt en niet allergeen is. Deze make-up is, in tegen stelling tot andere make-up merken, ook te gebruiken na een van onze behandelingen.

Link

Tevens verzorgen wij uw visagie voor een feestje, vrijgezellenuitje of uw trouwerij. Voor de bruiden werken wij nauw samen met VanKim Hairstyling (www.vankimhairstyling.nl) zodat uw prachtige make-up vergezeld gaat met een bruidskapsel om nooit meer te vergeten.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie klik hier

 

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.