Allround schoonheidsspecialiste

Laat je uiterlijke verzorging maar aan The Beauty Club over

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Cosmetisch / Cos-medisch Huid & PMU Instituut

Misschien was het u al opgevallen, maar bij The Beauty Club zijn alleen maar deskundige schoonheidsadviseurs werkzaam. Onze allround schoonheidsspecialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het beauty vakgebied zodat zij hun kennis zo goed mogelijk kunnen toepassen in de behandelingen. Met de specialistische kunde in medische schoonheidsbehandelingen, huidproblemen en permanente make-up die wij in huis hebben, kunt u in geen betere handen zijn dan de onze.

Heeft u last van huidproblemen of andere beauty vragen waar u al een tijdje mee rondloopt? Leg het voor aan een allround schoonheidsspecialiste van The Beauty Club!

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Wat kunt u verwachten bij The Beauty Club?

Professionele behandelingen, een grondige huidanalyse, passend huidadvies: allemaal diensten die u kunt verwachten van een allround schoonheidsspecialiste bij The Beauty Club. Of u nu huidproblemen zoals acne, rosacea, couperose of pigmentvlekken wilt aanpakken, onze beauty experts weten preciés wat u nodig hebt. Wij bieden verschillende behandelingen aan die gericht zijn op huidverbetering of huidverjonging en daarnaast kun u bij ons ook terecht voor permanente make-up. Permanente make-up voor de wenkbrauwen lippen of permanente eyeliner? U weet waar u terecht kunt!

 

 

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Persoonlijk advies van de allround schoonheidsspecialiste

Geen enkel mens is compleet hetzelfde. Daarom bieden wij huidadvies op maat, zodat de behandelingen perfect aansluiten op uw wensen. Allereerst maakt een allround schoonheidsspecialiste een huidanalyse van uw huid, waarbij rekening gehouden wordt met uw specifieke huidtype en de eventuele huidproblemen die u ervaart. Vervolgens wordt er gekeken naar uw wensen en de realistische resultaten die kunt verwachten. Als dit duidelijk is, heeft een volledig gepersonaliseerd behandelplan waarmee de medisch schoonheidsspecialiste aan de slag kan. U bent bij The Beauty Club geen nummer, wel kunt u rekenen op het beste, persoonlijke huidadvies.

 

De behandelingen 

Bij The Beauty Club kunt u terecht voor uiteenlopende behandelingen en beauty services. Hieronder vindt u de verschillende diensten die onze allround schoonheidsspecialisten uitvoeren handig op een rijtje.

 

Lees hier meer

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

       
Lijkt een behandeling in onze schoonheidssalon u ook wel wat? Maak hier een afspraak en hopelijk zien we u snel!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.